Csgocases.com güvenli mi?

Bu siteye en son 3 4 sene önce bakmıştım. Guvenilirdi o zamanlar ama şu an çok da bilemiyorum ama hâlâ çok kullanılıyor.

Bu site yerine Key Drop öneririm.

Bu siteyi daha çok ücretsiz kasa veriyor diye kullanıyordum zaten onun dışında Key Drop da kullandım

Dostlar selam, csgocases sitesi güvenli mi? Forumda 2020 konularına baktım birkaç arkadaş hesabım çalınmış demiş. Steam'de oyunlarım ve yaklaşık 5.000TL envanterim var giderse üzer açıkçası emin olmak istedim. Yakın tarihten kullanan veya yakın tarihte başına bir şey gelen var mı?
Hocam yani ben 19 sentlik kasadan 700tl lik ak çıkardım. Envanterime çektimde. Siz genede riske atmayın derim.

Yanlış bilmiyorsam site 2018-2019'dan beri aktif. Eskiden unlost falan bu siteyi cok kullanirdi bende o şekilde öğrenmiştim şu an aktif olarak kullanmiyorum çünkü bıraktım bu işleri ha bu arada 2 dolar yatirirsin günlük kasa özelliğin acilir ama bunun bir limiti vardı, sanirim 100du ondan sonra bir daha deposit istiyor. Verdigini kesin alirsin yani anlayacagin.(2 3 aydir kullanmiyorum)

Yanlış bilmiyorsam site 2018-2019'dan beri aktif. Eskiden unlost falan bu siteyi cok kullanirdi bende o şekilde öğrenmiştim şu an aktif olarak kullanmiyorum çünkü bıraktım bu işleri ha bu arada 2 dolar yatirirsin günlük kasa özelliğin acilir ama bunun bir limiti vardı, sanirim 100du ondan sonra bir daha deposit istiyor. Verdigini kesin alirsin yani anlayacagin.(2 3 aydir kullanmiyorum)

Peki girmiş miydin hesabın ile? olay siteden almak değil hesap gitmesin hocam.

Peki girmiş miydin hesabın ile? olay siteden almak değil hesap gitmesin hocam.
Kendi steam hesabimla girmeden nasil yorum yapabilirim ki zaten. Şu an bilindik coğu siteden daha eski bir site ve hâla duruyor. Güvenmemek saçmalık ha iyi bir site mi değil ben olsam başka sitelerde oynardım mesela clash.gg, Rain falan da var, eski kaldi anlayacagin csgocases.

Kendi steam hesabimla girmeden nasil yorum yapabilirim ki zaten. Şu an bilindik coğu siteden daha eski bir site ve hâla duruyor. Güvenmemek saçmalık ha iyi bir site mi değil ben olsam başka sitelerde oynardım mesela clash.gg, Rain falan da var, eski kaldi anlayacagin csgocases.
Hocam hesabım çalındı diyen vardı forumda 2020 konularında ondan kaynaklı dedim.

Linkleri kontrol edin, Steam hesap bağdaştırırken sitenin zaten sağ tarafta ne yapabileceğini size söylüyor. Ancak login linklerini gözden geçirin.

Kontrol ettim giriş linki hariç hepsi hellcase ile aynı izinler.

1695183466715.png

Sonuç:
Sponsorluk için anlaşacaktık ama bu kadar ayrım olması beni düşündürdü, bu yüzden bloodycase ile anlaştım en azından daha önce kullandığım bir siteydi. Teşekkürler dostlar.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı