Csgocases.com skini vermiyor

Verkasha

Hectopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Intel(R) Celeron(R) CPU / İntel Graphics / 4gb RAM / Lenova İdeapad
Meslek
Öğrenci
Merhaba. Bugün ücretizlerden 3.60 dolarlık bir item çıkardım. Bunu çekmem için 2 dolar yatırmam gerekiyormuş. Yatırdıktan sonra o itemde stok olmadığı için aynı değerde farklı bir item seçtim. Bu sefer de farklı bir hata veriyor.

1722005211728.png

Site dolandırıcı mı? Ne yapmam gerekiyor?
Şimdide bu hatayı vermeye başladı Steam URL'sini bilmem kaç kere kopyala yapıştırdım doğru olduğunada eminim, hesabımda da bir sürü oyun aldım yani ticaretede açık neden olmuyor anlamıyorum.

1722005450443.png

Merhaba. Bugün ücretizlerden 3.60 dolarlık bir item çıkardım. Bunu çekmem için 2 dolar yatırmam gerekiyormuş. Yatırdıktan sonra o itemde stok olmadığı için aynı değerde farklı bir item seçtim. Bu sefer de farklı bir hata veriyor.

Eki Görüntüle 2265113

Şimdide bu hatayı vermeye başladı Steam URL'sini bilmem kaç kere kopyala yapıştırdım doğru olduğunada eminim, hesabımda da bir sürü oyun aldım yani ticaretede açık neden olmuyor anlamıyorum.

Eki Görüntüle 2265117

Site için ismini değiştirdinmi.

Eki Görüntüle 2265113

Eki Görüntüle 2265117
Siteden daha önce skin aldım, site güvenilir. Muhtemelen takas banınız vardır. Yakın zamanda isminizi veya avatarınızı değiştirdiyseniz 4 saatlik bir takas banı alıyorsunuz.

Site güvenilir, hesabında mobil kimlik doğrulayıcı aktif mi?
evet aktif , sorun bundan mı emin değilim fakat ismimi değiştirmiştim ücretisz kasa almak için ondan dolayı steam bir süreliğine trade işlemlerini kısıtlamış olabilir mi ?

Siteden daha önce skin aldım, site güvenilir. Muhtemelen takas banınız vardır. Yakın zamanda isminizi veya avatarınızı değiştirdiyseniz 4 saatlik bir takas banı alıyorsunuz.

Heh tam da sorun buymuş galiba teşekkür ederim.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı