CSGO'da 1080p çözünürlük yok

Sistemini belirtir misin özellikle Ramlerini markalarını ve cl değerleri felan farklı mı?

Sistemim ASUS RX570 ROG STRİX 4gb

İ3 2130 lga1155

hı level 2x4 1333 drr3 sanırım

İşlemcim güçsüz olduğu için mi yaşıyorum yoksa bu sıkıntıyı Cl değerinin ne olduğunu bilmiyorum

Darboğaz yaşama gibi bir durum olabilir büyük ihtimalle çözünürlük ayarlarını değiştirip birkaç fotoğraf atar mısın? MSI After burner açık iken.

Cs Go 1080p de oynanmaz zaten. Muhtemelen 16 9 yaparsanız problem ortadan kalkacaktır.
Niyeymiş? Ben 2K oynuyorum.
Yani o zaman ben süper yetenek mi oluyorum? Çünkü 2K'da oynuyorum ve LEM'de takım taşıyorum. Söylediklerin benim için fazlaca saçma, herkes nasıl alıştıysa öyle oynar, ben de tersine 4:3'te kör gibi oluyorum.

16:9 yapın gelecektir. 1024x768 var deneminizi öneririm

Yav arkadaş hepiniz haklısınız. Ben yanlışım tamam. Bende Esea A rankları taşıyorum. Bunun tartışmasını mı yapalım burada.
Ropz yazacağıma Sunny yazmışım şuan farkettim.

Son düzenleme:

Yav arkadaş hepiniz haklısınız. Ben yanlışım tamam. Bende Esea A rankları taşıyorum. Bunun tartışmasını mı yapalım burada.

Ropz yazacağıma Sunny yazmışım şuan farkettim.
Uzun zaman sonra ama şimdi gördüm bilgilenmen için cevap vereceğim. 1080P'de bazı özel lokasyonlarda adam seni göremiyorken incecik yerden sen onu görebiliyorsun bunun gibi özellikleri var 4:3 de çalışmayan. Daha geniş bir açıyı görmek gibi bir avantajın var kısacası.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…