CSGO'da Haksız Yere Ban Yemek

Dostum geçen gün internetten hile indirdim açtım oynuyorum bir baktım VAC secure yazan bir hata geldi kuran çarpsın hile kullanmadım ya bende aynı durumdan ban yedim. Geçmiş olsun gel sarılalım hile kullanmayıp ban yiyenler olarak.
 
Geçen gece 60 BİN den fazla oyuncu önceden kullandığı için VAC ban yedi.Yemeniz normal olabilir.Benim arkadaşımdada oldu.Mail atarak geri alabilirsiniz diye umuyorum.
 
Ko
Destek söylüyor zaten hiçbir ban kaldırılamaz diye ve VAC kimseyi haksız yere banlamaz. Adalet yerini bulmuş, hile yapmadan önce düşünecektiniz.[/QUOTE
Destek söylüyor zaten hiçbir ban kaldırılamaz diye ve VAC kimseyi haksız yere banlamaz. Adalet yerini bulmuş, hile yapmadan önce düşünecektiniz.
Konuyu yazan arkadaşla hiçbir alakam yok fakat bu tutumunuz hiç hoş değil konuyu açan A kişisi hile yapmış olsa 400 TL’lik envanteri olan hesapla mı hile yapar veya hile yapmış olsa buraya konu açar mı sizce her şeyden önce bunu göz önünde bulundurmanız gerektiğini düşünüyorum.
 
Peki herhangi gibi FPS arttırıcı uygulama kullanıyor muydunuz ?
Game Booster vb. uygulama
 
Ya arkadaşlar hala bahane üretiyorsunuz, kimse hile kullanmadan ban yemez, yemin eden insanlara inanmayın, yer yemin eden doğruyu söylemez. Hile kullanan ban yer, adalet yerini bulur, kimse ağlamasın hile kullanmadan önce düşünseydiniz.
@Silinen üye Dostum 400 TL envanter alabilen adam 50 TL'ye paralı hile alıp, ban yemeyeceğini düşünemez mi? Bunu hiç düşünmedin mi yani?
 
@Silinen üye Oyuna etki etmeyen bir program yüzünden ban yiyemezsin, ve hile kullanmadan da ban yiyemezsin. Gelip buraya ağlama, hile kullandın ve ban yedin hak ettiğini aldın. Umarım envanterin de çok pahalıdır.
Gerçekten yazdığını okurken kahkaha attım arkadaşım oyunu bıraktım senin bana garezin mi var ayrıca envanterimde hiçbir şey yoktu.Oyunu steam yaz indiriminden almıştım.Burada ağlama derken?
Kimsenin ağladığı yok burada, ayrıca burası bir forum seviyenizi lütfen koruyun.
Dos
Dostum adam madem hile açtı ban yedi buraya konu yazmasının anlamı ne?
 
Kendini hile açmadığına inandırmaya çalışmak olabilir mi acaba? Kendini acındırmaya çalışıyor da olabilir.
 
Arkadaşım FPS arttırma programları,Vac ban yedittiriyor.
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…