CSGOFloat sitesinden para çekimi

tarkkb

Hectopat
Makaleler
1
Daha fazla  
CSGOFloat sitesinde 1-2 item sattım ve Türkiye'ye para çekme açık olarak gözüküyor. Detayları da fotoğraftaki gibi. Herhangi bir sıkıntı yaşar mıyım para çekme talebinde bulunsam? Stripe güvenilir mi? Yasal vs değilse uğraşmak istemiyorum.

16.5 dolar çekim talebinde bulundum bakalım ne olacak.

Süreç ile ilgili tecrübelerinizi yazarsanız hocam bizler de bilgilenmiş oluruz.

Su an bu adımda gözüküyor. Dün talepte bulunmustum bugün böyle mesaj geldi.

Stripe yurt dışında aktif bir ödeme yöntemi ama bildiğim kadarıyla Türkiye için çalışmıyor. Hangi yöntem ile çektiniz?

Stripe yurt dışında aktif bir ödeme yöntemi ama bildiğim kadarıyla Türkiye için çalışmıyor. Hangi yöntem ile çektiniz?

Sitede böyle diyor bekliyorum ben de ne olacak bakalım.

Böyle bank transfer uygun olarak gözüküyor. Onu da stripe üzerinden yaptırıyor bilmiyorum artık bekleyip görücem para gelmezse de çok önemli degil.

2 iş gününde geldi para. Eki Görüntüle 1944342

Son düzenleme:
Karşı taraf parayı size Türk Lirası olarak göndermiş herhalde, siz IBAN bilgisi verirken Türk Lirası hesabını paylaştınız o halde, doğru mu?

Karşı taraf parayı size Türk Lirası olarak göndermiş herhalde, siz IBAN bilgisi verirken Türk Lirası hesabını paylaştınız o halde, doğru mu?
Orda istenilen bilgileri hatırlamıyorum da evet normal banka bilgilerini girdim. Bir de bankanın swift bilgisini.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…