tarkkb Hectopat Katılım 16 Mart 2021 Mesajlar 736 Makaleler 1 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Nisan 2023 #1 CSGOFloat sitesinde 1-2 item sattım ve Türkiye'ye para çekme açık olarak gözüküyor. Detayları da fotoğraftaki gibi. Herhangi bir sıkıntı yaşar mıyım para çekme talebinde bulunsam? Stripe güvenilir mi? Yasal vs değilse uğraşmak istemiyorum.
CSGOFloat sitesinde 1-2 item sattım ve Türkiye'ye para çekme açık olarak gözüküyor. Detayları da fotoğraftaki gibi. Herhangi bir sıkıntı yaşar mıyım para çekme talebinde bulunsam? Stripe güvenilir mi? Yasal vs değilse uğraşmak istemiyorum.
barlasaka41 Femtopat Katılım 20 Mart 2023 Mesajlar 14 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Haziran 2023 #2 Var mıdır bilen bende skinlerimi ByNoGame'de nakite çevirip paramın yarısının çöpe gitmesini istemiyorum.
Var mıdır bilen bende skinlerimi ByNoGame'de nakite çevirip paramın yarısının çöpe gitmesini istemiyorum.
tarkkb Hectopat Katılım 16 Mart 2021 Mesajlar 736 Makaleler 1 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Eylül 2023 #3 16.5 dolar çekim talebinde bulundum bakalım ne olacak.
6 696115 Picopat Katılım 4 Ağustos 2023 Mesajlar 47 Çözümler 1 14 Eylül 2023 #4 Süreç ile ilgili tecrübelerinizi yazarsanız hocam bizler de bilgilenmiş oluruz.
tarkkb Hectopat Katılım 16 Mart 2021 Mesajlar 736 Makaleler 1 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Eylül 2023 #5 Su an bu adımda gözüküyor. Dün talepte bulunmustum bugün böyle mesaj geldi.
Garibo Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 2 Temmuz 2020 Mesajlar 1.585 Çözümler 14 14 Eylül 2023 #6 Stripe yurt dışında aktif bir ödeme yöntemi ama bildiğim kadarıyla Türkiye için çalışmıyor. Hangi yöntem ile çektiniz?
Stripe yurt dışında aktif bir ödeme yöntemi ama bildiğim kadarıyla Türkiye için çalışmıyor. Hangi yöntem ile çektiniz?
tarkkb Hectopat Katılım 16 Mart 2021 Mesajlar 736 Makaleler 1 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Eylül 2023 #7 Garibo dedi: Stripe yurt dışında aktif bir ödeme yöntemi ama bildiğim kadarıyla Türkiye için çalışmıyor. Hangi yöntem ile çektiniz? Genişletmek için tıkla... Sitede böyle diyor bekliyorum ben de ne olacak bakalım. Böyle bank transfer uygun olarak gözüküyor. Onu da stripe üzerinden yaptırıyor bilmiyorum artık bekleyip görücem para gelmezse de çok önemli degil. 2 iş gününde geldi para. Eki Görüntüle 1944342 Son düzenleme: 15 Eylül 2023
Garibo dedi: Stripe yurt dışında aktif bir ödeme yöntemi ama bildiğim kadarıyla Türkiye için çalışmıyor. Hangi yöntem ile çektiniz? Genişletmek için tıkla... Sitede böyle diyor bekliyorum ben de ne olacak bakalım. Böyle bank transfer uygun olarak gözüküyor. Onu da stripe üzerinden yaptırıyor bilmiyorum artık bekleyip görücem para gelmezse de çok önemli degil. 2 iş gününde geldi para. Eki Görüntüle 1944342
6 696115 Picopat Katılım 4 Ağustos 2023 Mesajlar 47 Çözümler 1 15 Eylül 2023 #8 Karşı taraf parayı size Türk Lirası olarak göndermiş herhalde, siz IBAN bilgisi verirken Türk Lirası hesabını paylaştınız o halde, doğru mu?
Karşı taraf parayı size Türk Lirası olarak göndermiş herhalde, siz IBAN bilgisi verirken Türk Lirası hesabını paylaştınız o halde, doğru mu?
tarkkb Hectopat Katılım 16 Mart 2021 Mesajlar 736 Makaleler 1 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Eylül 2023 #9 696115 dedi: Karşı taraf parayı size Türk Lirası olarak göndermiş herhalde, siz IBAN bilgisi verirken Türk Lirası hesabını paylaştınız o halde, doğru mu? Genişletmek için tıkla... Orda istenilen bilgileri hatırlamıyorum da evet normal banka bilgilerini girdim. Bir de bankanın swift bilgisini.
696115 dedi: Karşı taraf parayı size Türk Lirası olarak göndermiş herhalde, siz IBAN bilgisi verirken Türk Lirası hesabını paylaştınız o halde, doğru mu? Genişletmek için tıkla... Orda istenilen bilgileri hatırlamıyorum da evet normal banka bilgilerini girdim. Bir de bankanın swift bilgisini.
D Dr X Decapat Katılım 24 Ekim 2022 Mesajlar 412 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Eylül 2023 #10 Hala gelmedi mi paranız? :/