CSGOFloat sitesinden para çekimi

Hocam selamünaleyküm, ben de cekım talebı yaptım fakat param 5 gundur hesabıma yansımadı. Ayrıca sıte bankama odemıs gıbı gozukturdu. Bugunde maıllerıne mesaj attım ve bana saçma sapan stripe i niye kullanıcaksınız? Hangı kıtleye ürün satacaksanız? Hangı urunlerı satmayı dusunuyorsunuz gıbı bır maıle cevap vermemı soyledıler. Sanada boyle bir şey sordular mı acaba?

Eki Görüntüle 1959116
Yok yaşamadım böyle bir şey. Direkt hesaba geldi para.

CSGOFloat sitesinde 1-2 item sattım ve Türkiye'ye para çekme açık olarak gözüküyor. Detayları da fotoğraftaki gibi. Herhangi bir sıkıntı yaşar mıyım para çekme talebinde bulunsam? Stripe güvenilir mi? Yasal vs değilse uğraşmak istemiyorum.
Eki Görüntüle 1739470
Merhaba, uzun süre olmuş kusura bakmayın. Bende para çekmek istiyorum şuana kadar bir sorun yaşadınız mı Türkiye de yasal mı bu yöntem resmiyette bir sıkıntı olur mu?

Merhaba, uzun süre olmuş kusura bakmayın. Bende para çekmek istiyorum şuana kadar bir sorun yaşadınız mı Türkiye de yasal mı bu yöntem resmiyette bir sıkıntı olur mu?
resmiyeti bilmem, defalarca para çektim. Hiçbir sıkıntı olmadı. Gider 500k birden çekersen tabi o zaman vergi dairesi gel bakalım der herhalde :D

resmiyeti bilmem, defalarca para çektim. Hiçbir sıkıntı olmadı. Gider 500k birden çekersen tabi o zaman vergi dairesi gel bakalım der herhalde :D
Stripe expresste csfloat adında bireysel şirket gözüküyor sanırım yanlış anlamadıysam. Stripe expres sayfasında vergi felan yazıyordu biraz korktum açıkçası. 1.000 TL için vergi kaçakçılığı durumuna düşmeyelim 😂

Stripe expresste csfloat adında bireysel şirket gözüküyor sanırım yanlış anlamadıysam. Stripe expres sayfasında vergi felan yazıyordu biraz korktum açıkçası. 1.000 TL için vergi kaçakçılığı durumuna düşmeyelim 😂
Valla sanmıyorum. İzah edilebilir bir şey, ticaret yapmıyoruz sonuçta. Aldım, kullandım ve sıkılıp satıyorum.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı