CSGOFloat sitesinden para çekimi

ByNoGame sattığım skine çok ucuz fiyat verdiği için bu sitede sattım ben de. Tek temennim paranın kaybolmaması. TR ibanınızı mı girdiniz? İsimde büyük küçük harf fark eder mi ki acaba, iki ismim var baş harflerini ve soyadımın baş harfini büyük yazdım sadece.

Harflerin büyük küçüklüğü bir sorun olmaz. IBAN ve Swift kodun uyuşuyorsa da sorun olmaz. Şu an kontrol eder misin bir CSFloat'ta withdraw kısmın da çektiğin bankanın ismini görebiliyor musun? Yani çekmek istediğin bankamı gözüküyor?

Param şimdi hesabıma geldi. Evet çekmek istediğim banka gözüküyordu.

Hayırlı olsun siz ne zaman çekim talebi vermiştiniz benim 3 gün oldu sizin anladığım kadarıyla 1 gün olmuş.
Sağ olun. Skini 2 gün önce sattım aynı gün de çekim talebi vermiştim, bu gece de Stripe hesabımda ''Paid'' yazıyordu. Belki bankadan bankaya farklılık gösterebilir ben Ziraat ile denedim.

Sağ olun. Skini 2 gün önce sattım aynı gün de çekim talebi vermiştim, bu gece de stripe hesabımda "paid" yazıyordu. Belki bankadan bankaya farklılık gösterebilir ben ziraat ile denedim.

Anladım benim bankayı (Burgan Bank) muhtemelen forum da kullanan yoktur o yüzden seni baz alabilirler 2 gün de gelmesi de iyi.

Kanka aynı durumdan muzdaribim. Bende bekliyorum paid yazıyor az buz da değil 30kya yakın para çekim talebi verdim. Ne yapmak lazım? 4 gün oldu bende de.

Selam,
Haftasonu bankaya geçmiyor sanırım. Bana da iki üç günde geldi.

Kanka aynı durumdan muzdaribim. Bende bekliyorum paid yazıyor az buz da değil 30kya yakın para çekim talebi verdim. Ne yapmak lazım? 4 gün oldu bende de.
TR ibanını gir, eğer iki ismin varsa ikisini de yaz, İngilizceye göre yaz ismini harfleri yani bunlardan sonra sadece beklemek gerek bankadan bankaya da farklılık gösterebilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…