CSGOFloat sitesinden para çekimi

arkadaşlar tekte 10 bin dolar çekmek istedim diyelim sorun olur mu resmiyette, sonuçta beni kesmez vergiyi bana dayatamaz csfloat'a dayatmalı vergi dairesi, o da yapabiliyorsa tabi

Bu CSFloat’taki vergi tam nasıl oluyor? 1099K, U.S. vatandaşı olmadığımız için bizi ilgilendirmiyor ama W-8 formu, U.S. vatandaşı olup olmaması fark etmeksizin dolduruluyormuş. Siz para çekiminden sonra doldurdunuz mu? Sonuçta Stripe Türkiye'de yok ama TR banka çekebiliyoruz. Şu vergi formları kafama takıldı. Daha önce dolduran var mı ya da gerek yok mudur? Bilgilendirir misiniz?

Son düzenleyen: Moderatör:
Eline geçmesini istediğin tutara +%6 komisyon ekleyip ilanı satarsanız elinize geçmesini istediğiniz tutar geçer. Ayrıntılı anlatımını kendi yaptığım satışla anlattım okumak istersen. CSFloat komisyonu ne kadar?

Çok teşekkür.

CSFloat kripto ile çekimi desteklese (Türkiye için) %1 komisyon ile halledeceğiz. Yatırırken kripto ile yatırıyorum (yine %1 komisyon) ama kripto ile çektirmiyor maalesef.

İyi günler ben bu CSFloat'tan para çekimi için yanlışlıkla usd hesabı verdim. Para ödendi olarak görünüyor ama hesaba gelmedi 5 gün oldu çekim talebi vereli bunu nasıl düzeltirim.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı