Bazı siteler (bynogame gibi) yüksek komisyon aldıkları için skin satmak istediğimizde çok fazla kesinti oluyor, eğer bu yöntem sizdeki gibi sıkıntısız bir şekilde ilerlerse bence çokça tercih edilir. Parayı hesabınıza kısa bir sürede yatırmaları da ayrıca önemli tabi.
Sadece ödeme yöntemi olan stripe ile ilgili biraz daha araştırma yapıp net bilgi edinmek gerekli diye düşünüyorum. Sizin adınıza sürecin olumlu sonuçlanmasına da sevindim.
Türkiye'ye hizmet vermiyor diye biliyordum, olası problemde resmi olarak hizmet vermediği için sorunun çözümünün zor olacağını düşünüyorum. Bana makul bir şüphe gibi geliyor ama biraz detaylı araştırma yaparak belki daha net fikir sahibi olabilirim. Siz sorunsuz atlattınız, inşallah kullanacak olan diğer arkadaşlar da sizin gibi sorunsuz işlem yaparlar. Belki ben de deneyebilirim
Hocam selamünaleyküm, ben de cekım talebı yaptım fakat param 5 gundur hesabıma yansımadı. Ayrıca sıte bankama odemıs gıbı gozukturdu. Bugunde maıllerıne mesaj attım ve bana saçma sapan stripe i niye kullanıcaksınız? Hangı kıtleye ürün satacaksanız? Hangı urunlerı satmayı dusunuyorsunuz gıbı bır maıle cevap vermemı soyledıler. Sanada boyle bir şey sordular mı acaba?