CSGOFloat sitesinden para çekimi

Yok yaşamadım böyle bir şey. Direkt hesaba geldi para.

Para çekerken USD hesabına mı TRY hesabına mı çektiniz acaba?

Ben de deneme amaçlı 25 dolarlık çekim talebinde bulundum. Sonuçları ne olacak editlerim

Son durum nedir?
1 2 iş günü içinde paranız geliyor. Biri eldiven olmak üzere 3 4 tane daha item sattım. Ancak bence bynogame i düşünebilirsiniz, orada satsam daha karlı olacaktı

Merhaba, uzun süre olmuş kusura bakmayın. Bende para çekmek istiyorum şuana kadar bir sorun yaşadınız mı Türkiye de yasal mı bu yöntem resmiyette bir sıkıntı olur mu?

Merhaba, uzun süre olmuş kusura bakmayın. Bende para çekmek istiyorum şuana kadar bir sorun yaşadınız mı Türkiye de yasal mı bu yöntem resmiyette bir sıkıntı olur mu?
resmiyeti bilmem, defalarca para çektim. Hiçbir sıkıntı olmadı. Gider 500k birden çekersen tabi o zaman vergi dairesi gel bakalım der herhalde

resmiyeti bilmem, defalarca para çektim. Hiçbir sıkıntı olmadı. Gider 500k birden çekersen tabi o zaman vergi dairesi gel bakalım der herhalde
Stripe expresste csfloat adında bireysel şirket gözüküyor sanırım yanlış anlamadıysam. Stripe expres sayfasında vergi felan yazıyordu biraz korktum açıkçası. 1.000 TL için vergi kaçakçılığı durumuna düşmeyelim

Valla sanmıyorum. İzah edilebilir bir şey, ticaret yapmıyoruz sonuçta. Aldım, kullandım ve sıkılıp satıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…