Ditle Kilopat Katılım 12 Şubat 2019 Mesajlar 10 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Eylül 2024 #31 Dr X dedi: Vallahi sanmıyorum. İzah edilebilir bir şey, ticaret yapmıyoruz sonuçta. Aldım, kullandım ve sıkılıp satıyorum. Genişletmek için tıkla... Merhaba, ben de bu sitede satış yapmayı düşünüyorum. Site %2 kesinti yapıyormuş, banka hesabınıza geldiğinde ekstra kesinti yaşadınız mı?
Dr X dedi: Vallahi sanmıyorum. İzah edilebilir bir şey, ticaret yapmıyoruz sonuçta. Aldım, kullandım ve sıkılıp satıyorum. Genişletmek için tıkla... Merhaba, ben de bu sitede satış yapmayı düşünüyorum. Site %2 kesinti yapıyormuş, banka hesabınıza geldiğinde ekstra kesinti yaşadınız mı?
JustofDeath Hectopat Katılım 14 Mayıs 2020 Mesajlar 10 27 Eylül 2024 #32 Dr X dedi: resmiyeti bilmem, defalarca para çektim. Hiçbir sıkıntı olmadı. Gider 500k birden çekersen tabi o zaman vergi dairesi gel bakalım der herhalde Genişletmek için tıkla... Ditle dedi: Merhaba, ben de bu sitede satış yapmayı düşünüyorum. Site %2 kesinti yapıyormuş, banka hesabınıza geldiğinde ekstra kesinti yaşadınız mı? Genişletmek için tıkla... Bende 37 dolarlık İtem sattım banka hesabıma gelirken ekstra bı kesinti olmadı sitede gösterilen bakiye neyse o yattı %2 kesinti sadece
Dr X dedi: resmiyeti bilmem, defalarca para çektim. Hiçbir sıkıntı olmadı. Gider 500k birden çekersen tabi o zaman vergi dairesi gel bakalım der herhalde Genişletmek için tıkla... Ditle dedi: Merhaba, ben de bu sitede satış yapmayı düşünüyorum. Site %2 kesinti yapıyormuş, banka hesabınıza geldiğinde ekstra kesinti yaşadınız mı? Genişletmek için tıkla... Bende 37 dolarlık İtem sattım banka hesabıma gelirken ekstra bı kesinti olmadı sitede gösterilen bakiye neyse o yattı %2 kesinti sadece
Ditle Kilopat Katılım 12 Şubat 2019 Mesajlar 10 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Eylül 2024 #33 JustofDeath dedi: Bende 37 dolarlık İtem sattım banka hesabıma gelirken ekstra bı kesinti olmadı sitede gösterilen bakiye neyse o yattı %2 kesinti sadece Genişletmek için tıkla... bende çekim talebinde bulundum şimdi. ama ödeme ekranında ekstra ücret istedi %2.5 + %1 sizde de çıkmış mıydı? Dosya Ekleri resim_2024-09-27_221413677.png 16,9 KB · Görüntüleme: 659
JustofDeath dedi: Bende 37 dolarlık İtem sattım banka hesabıma gelirken ekstra bı kesinti olmadı sitede gösterilen bakiye neyse o yattı %2 kesinti sadece Genişletmek için tıkla... bende çekim talebinde bulundum şimdi. ama ödeme ekranında ekstra ücret istedi %2.5 + %1 sizde de çıkmış mıydı?
JustofDeath Hectopat Katılım 14 Mayıs 2020 Mesajlar 10 27 Eylül 2024 #34 Ditle dedi: bende çekim talebinde bulundum şimdi. ama ödeme ekranında ekstra ücret istedi %2.5 + %1 sizde de çıkmış mıydı? Genişletmek için tıkla... Evet sadece bunlar
Ditle dedi: bende çekim talebinde bulundum şimdi. ama ödeme ekranında ekstra ücret istedi %2.5 + %1 sizde de çıkmış mıydı? Genişletmek için tıkla... Evet sadece bunlar
rudy23 Femtopat Katılım 1 Temmuz 2024 Mesajlar 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Ekim 2024 #35 bende çekim yaptım fakat ödendi dedi banka hesabıma para gelmedi sanırım dolandırıldım nasıl geri alabilirim bilmiyorum Dosya Ekleri stripe.png 13 KB · Görüntüleme: 634
bende çekim yaptım fakat ödendi dedi banka hesabıma para gelmedi sanırım dolandırıldım nasıl geri alabilirim bilmiyorum
D Dr X Decapat Katılım 24 Ekim 2022 Mesajlar 412 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Ekim 2024 #36 rudy23 dedi: bende çekim yaptım fakat ödendi dedi banka hesabıma para gelmedi sanırım dolandırıldım nasıl geri alabilirim bilmiyorum Genişletmek için tıkla... Bekle dostum geçer hesabına. Dolandırılman mümkün değil 3 kuruş parayla.
rudy23 dedi: bende çekim yaptım fakat ödendi dedi banka hesabıma para gelmedi sanırım dolandırıldım nasıl geri alabilirim bilmiyorum Genişletmek için tıkla... Bekle dostum geçer hesabına. Dolandırılman mümkün değil 3 kuruş parayla.
rudy23 Femtopat Katılım 1 Temmuz 2024 Mesajlar 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Ekim 2024 #37 Dr X dedi: Bekle dostum geçer hesabına. Dolandırılman mümkün değil 3 kuruş parayla. Genişletmek için tıkla... Burada ödendi denip benim bankama geçmemesi garip değil mi? Kaç gün içinde geçecek bankayı aradığımda bekleyen bir ödeme yok hesabınıza diyor
Dr X dedi: Bekle dostum geçer hesabına. Dolandırılman mümkün değil 3 kuruş parayla. Genişletmek için tıkla... Burada ödendi denip benim bankama geçmemesi garip değil mi? Kaç gün içinde geçecek bankayı aradığımda bekleyen bir ödeme yok hesabınıza diyor
D Dr X Decapat Katılım 24 Ekim 2022 Mesajlar 412 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Ekim 2024 #38 garip değil
tarkkb Hectopat Katılım 16 Mart 2021 Mesajlar 736 Makaleler 1 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Ekim 2024 #39 rudy23 dedi: Burada ödendi denip benim bankama geçmemesi garip değil mi? Kaç gün içinde geçecek bankayı aradığımda bekleyen bir ödeme yok hesabınıza diyor Genişletmek için tıkla... geldi mi ödemeniz?
rudy23 dedi: Burada ödendi denip benim bankama geçmemesi garip değil mi? Kaç gün içinde geçecek bankayı aradığımda bekleyen bir ödeme yok hesabınıza diyor Genişletmek için tıkla... geldi mi ödemeniz?
rudy23 Femtopat Katılım 1 Temmuz 2024 Mesajlar 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Ekim 2024 #40 tarkkb dedi: geldi mi ödemeniz? Genişletmek için tıkla... geldi ödeme