CSGOFloat sitesinden para çekimi

Vallahi sanmıyorum. İzah edilebilir bir şey, ticaret yapmıyoruz sonuçta. Aldım, kullandım ve sıkılıp satıyorum.

Merhaba, ben de bu sitede satış yapmayı düşünüyorum. Site %2 kesinti yapıyormuş, banka hesabınıza geldiğinde ekstra kesinti yaşadınız mı?

resmiyeti bilmem, defalarca para çektim. Hiçbir sıkıntı olmadı. Gider 500k birden çekersen tabi o zaman vergi dairesi gel bakalım der herhalde

Merhaba, ben de bu sitede satış yapmayı düşünüyorum. Site %2 kesinti yapıyormuş, banka hesabınıza geldiğinde ekstra kesinti yaşadınız mı?
Bende 37 dolarlık İtem sattım banka hesabıma gelirken ekstra bı kesinti olmadı sitede gösterilen bakiye neyse o yattı %2 kesinti sadece

Bende 37 dolarlık İtem sattım banka hesabıma gelirken ekstra bı kesinti olmadı sitede gösterilen bakiye neyse o yattı %2 kesinti sadece
bende çekim talebinde bulundum şimdi. ama ödeme ekranında ekstra ücret istedi %2.5 + %1 sizde de çıkmış mıydı?

Dosya Ekleri

• resim_2024-09-27_221413677.png
    16,9 KB · Görüntüleme: 659
bende çekim yaptım fakat ödendi dedi banka hesabıma para gelmedi sanırım dolandırıldım nasıl geri alabilirim bilmiyorum

Dosya Ekleri

• stripe.png
    13 KB · Görüntüleme: 634
bende çekim yaptım fakat ödendi dedi banka hesabıma para gelmedi sanırım dolandırıldım nasıl geri alabilirim bilmiyorum
Bekle dostum geçer hesabına. Dolandırılman mümkün değil 3 kuruş parayla.

Bekle dostum geçer hesabına. Dolandırılman mümkün değil 3 kuruş parayla.

Burada ödendi denip benim bankama geçmemesi garip değil mi? Kaç gün içinde geçecek bankayı aradığımda bekleyen bir ödeme yok hesabınıza diyor

Burada ödendi denip benim bankama geçmemesi garip değil mi? Kaç gün içinde geçecek bankayı aradığımda bekleyen bir ödeme yok hesabınıza diyor
geldi mi ödemeniz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…