CSGOFloat sitesinden para çekimi

Enpara kullanıyorum normalde ama garanti hesabı açtım onunla denedim bakalım. Siz TL IBAN'ı giriyorsunuz değil mi hoca, bir de Swift kısmında sona XXX mi yoksa sayı mı giriyosun.

Evet hocam TL IBAN'ı gerekiyor bankanın Swift koduda aynı şekilde sonu 3X le bitiyor hangi bankaya bağlıysa onu internetten bulup yazabilirsiniz.

Evet hocam TL IBAN'ı gerekiyor bankanın Swift koduda aynı şekilde sonu 3X le bitiyor hangi bankaya bağlıysa onu internetten bulup yazabilirsiniz.
Enparada 2 kere doğru bi şekilde denedim daha önce enparaya çekmiş biriylede konuştum o mesela sorunsuz çekmiş. Belki qnb ye baglı diye sıkıntı çıkmiştır. İnşallah olur bu sefer 1 aydır uğraştirıyor. Teşekkürler

Yapıkredi kullanıyorum yakın zamanda çekim yaptım ertesi gün hesabıma yattı bilgileri doğru girdiğiniz sürece en geç 3 gün içerisinde para hesabınıza geliyor.

Yapıkredi kullanıyorum yakın zamanda çekim yaptım ertesi gün hesabıma yattı bilgileri doğru girdiğiniz sürece en geç 3 gün içerisinde para hesabınıza geliyor.
Enparada 2 kere doğru yaptım vadesiz tl iban ve swiftte doğruydu olmadı bekliyorum bakalım. Bide ben ilk defa çekim yapıyorum siteden ilk çekimler uzun sürüyor diyolardı

Enparada 2 kere doğru yaptım vadesiz tl iban ve swiftte doğruydu olmadı bekliyorum bakalım. Bide ben ilk defa çekim yapıyorum siteden ilk çekimler uzun sürüyor diyolardı
İlk çekimler onay sürecinden geçtiği için bir haftaya kadar varabiliyor benim içinde aynısı olmuştu devamında yaptığım çekimlerde aynı gün veya bir iki gün içerisinde para hesabıma geldi.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı