Kardeşim bakarmısın ben stripe hesabı falan oluşturmakda zorlanıyorum instagram veya kullandığın bir platform hesabını verebilirmisin cs2 de 15.000 tl lik skin sattım benim instagramım moreleims ulaşırsan sevinirim hesap linkim burası https://www.instagram.com/moreleims/ lütfen bana ulaşYukarıda geldiğini söyledim.
Yani araştırabilirsiniz de ben bir bilgi edinemedim maalesef. En son direkt çekmeye karar verdim. Ne gibi şüpheleriniz var tam olarak?
Çekme ücreti %2.5 (2.500USD satış hacmin yoksa)arkadaşlar sitedeki komisyon oranları nasıl acaba? satış fiyatı üzerinden %2 komisyon alıyor diye biliyorum bunun haricinde ekstra bir komisyon istiyor mu para çekene kadar totalde yüzde kaç komisyon alıyor acaba?
100 TL'ye sattığın bir skini bankana 94.6 TL olarak çekiyorsun. Skinin fiyatını 0.946 ile çarparsan, bir skin sattığında bankaya ne kadar para geçecek bulabilirsin.Arkadaşlar para çekiminde stripe dashboard kısmında tax var, vergi oluyor. Bu vergiyi eğer çıkarsa ödemekle mükellef miyiz? Çünkü IRS ile ilgili
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.