CSGOFloat sitesinden para çekimi

Bende her şeyi doğru girdim ama tepki falan yok daha beklemeli miyim? DenizBank arayıp durumu izah ettiğimde stripe ne gibi saçma yanıt aldım.
Valla parası direkt gelenler var baya uğraşıp parası gelmeyenler var ne yapabileceğimi hiç bilmiyorum bu kadar beklediğim için skin aldım bynogame üzerinden satışa koydum fakat 200 doları tl ye çevirmiştim stripe üzerinden bakalım bu sefer transfer süreci nasıl olacak açıkçası hiç ümidim yok

Bilgilendirme cevabıdır arkadaşlar banka hesap bilginize ad soyadı büyük harflerle ve doğru yazın ve ingilizce kelimeleri yazmanız gerekiyor İ ise I Ö ise O Ğ se G şeklinde zaten yazarken kırmızı uyarı çıkıyor o uyarı olmasın yapı kredi olarak düzenledim ben ve 1 günde parayı gönderdiler daha öncesinde 20 gün uğraştım soy isim yazmamıştım para iade falan oldu 200 dolar çekim vermiştim 20 gün uğraştırdı şimdi her şeyi doğru yaptıktan sonra para tekrardan iade oldu tekrardan gönderildiğinde 1 günde para geldi 600 dolar daha çekim talebi verdim gene 1 günde gönderdiler bilginiz olsun arkadaşlar

swift kodunu doğru girin oda çok önemli onu yazmayı unutmuşum yapı kredi için YAPITRISXXX swift kodu

Son düzenleme:
Vallahi parası direkt gelenler var bayağı uğraşıp parası gelmeyenler var ne yapabileceğimi hiç bilmiyorum bu kadar beklediğim için skin aldım ByNoGame üzerinden satışa koydum fakat 200 doları TL'ye çevirmiştim stripe üzerinden bakalım bu sefer transfer süreci nasıl olacak açıkçası hiç ümidim yok

Bilgilendirme cevabıdır arkadaşlar banka hesap bilginize ad soyadı büyük harflerle ve doğru yazın ve İngilizce kelimeleri yazmanız gerekiyor İ ise I Ö ise O Ğ SE G şeklinde zaten yazarken kırmızı uyarı çıkıyor o uyarı olmasın Yapı Kredi olarak düzenledim ben ve 1 günde parayı gönderdiler daha öncesinde 20 gün uğraştım soy isim yazmamıştım para iade falan oldu 200 dolar çekim vermiştim 20 gün uğraştırdı şimdi her şeyi doğru yaptıktan sonra para tekrardan iade oldu tekrardan gönderildiğinde 1 günde para geldi 600 dolar daha çekim talebi verdim gene 1 günde gönderdiler bilginiz olsun arkadaşlar

Swift kodunu doğru girin oda çok önemli onu yazmayı unutmuşum Yapı Kredi için YAPITRISXXX Swift kodu

Direkt dolar olarak gelmesi için bir yöntem var mı illa TL'ye mi çeviriyor ve hangi saatteki kura göre çeviriyor

Vallahi parası direkt gelenler var bayağı uğraşıp parası gelmeyenler var ne yapabileceğimi hiç bilmiyorum bu kadar beklediğim için skin aldım ByNoGame üzerinden satışa koydum fakat 200 doları TL'ye çevirmiştim stripe üzerinden bakalım bu sefer transfer süreci nasıl olacak açıkçası hiç ümidim yok.

Bilgilendirme cevabıdır arkadaşlar banka hesap bilginize ad soyadı büyük harflerle ve doğru yazın ve İngilizce kelimeleri yazmanız gerekiyor i ise ı ö ise o ğ SE g şeklinde zaten yazarken kırmızı uyarı çıkıyor o uyarı olmasın Yapı Kredi olarak düzenledim ben ve 1 günde parayı gönderdiler daha öncesinde 20 gün uğraştım soy isim yazmamıştım para iade falan oldu 200 dolar çekim vermiştim 20 gün uğraştırdı şimdi her şeyi doğru yaptıktan sonra para tekrardan iade oldu tekrardan gönderildiğinde 1 günde para geldi 600 dolar daha çekim talebi verdim gene 1 günde gönderdiler bilginiz olsun arkadaşlar.

Swift kodunu doğru girin oda çok önemli onu yazmayı unutmuşum Yapı Kredi için yapıtrısxxx Swift kodu

Ya ben her şeyi doğru yaptım 100 dolar DenizBank çektim 9 gün oldu daha gelmedi banka arıyorum stripe ne diyor bekleyen gelen ödeme yok diyor stripe yazıyorum onlarda biz yolladık parayı bankada şu an diyor parama el falan mı koydu bunlar?

Ya ben her şeyi doğru yaptım 100 dolar DenizBank çektim 9 gün oldu daha gelmedi banka arıyorum stripe ne diyor bekleyen gelen ödeme yok diyor stripe yazıyorum onlarda biz yolladık parayı bankada şu an diyor parama el falan mı koydu bunlar?
100 dolar işbankasına çektim bugün ben de bakalım gelecek mi

Bende stripe parayı aynı gün yolladı banka paramı ödemiyor.
Banka parayı ödemiyor değil maalesef ülkemizded paypal yasak olduğu için swift key gibi bi olayla uğraşıoruz ben de senle aynı durumdaydım bugün parayı çektiğim 14.gün param stripe geri döndü swift keyi yanlış girmişim
arkadaşım doğru bilgilerle girdi onun parası 3 günde geldi stripe gidip banka bilgilerini güncelle yüksek ihtimalle sende benim gibi bilgileri yanlış girmişsindir bilgileri doğrusuyla düzelttiğinde para stripe geri dönüo
banka bilgilerinde swift keye ve ad soyadını yazarken ing klavye de bulunmayan harfleri kullanmamaya dikkat et ve swift keyini doğru gir swift key 11 haneli olmalı ve her bankanın swift keyinin son 3 hanesi XXX die bitior int bazı bankaların swift keyine baktığında bu son 3 haneyi yazmıolar bilgilerini güncelle para stripe geri dönecek ve banka hesabına göndericeklerdir paranı

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı