KARA1964
Decapat
Banka parayı ödemiyor değil maalesef ülkemizded PayPal yasak olduğu için Swift key gibi bir olayla uğraşıoruz ben de senle aynı durumdaydım bugün parayı çektiğim 14.gün param stripe geri döndü Swift keyi yanlış girmişim.
Arkadaşım doğru bilgilerle girdi onun parası 3 günde geldi stripe gidip banka bilgilerini güncelle yüksek ihtimalle sende benim gibi bilgileri yanlış girmişsindir bilgileri doğrusuyla düzelttiğinde para stripe geri dönüo.
Banka bilgilerinde Swift keye ve ad soyadını yazarken ing klavye de bulunmayan harfleri kullanmamaya dikkat et ve Swift keyini doğru gir Swift key 11 haneli olmalı ve her bankanın Swift keyinin son 3 hanesi XXX die bitior int bazı bankaların Swift keyine baktığında bu son 3 haneyi yazmıolar bilgilerini güncelle para stripe geri dönecek ve banka hesabına göndereceklerdir paranı.
Hocam bende 3 gün önce parayı çektim 10 Nisanda paranız yolda olarak SMS geldi ama gelip giden bir para olmadı sonrasında anladım ki soyismimi girmemişim soyismimi girdim yılmaz kabul etmediği için yilmaz olarak girdim dediğiniz gibi Swift key doğruydu bankanın kendi sitesinden aldım param stripe`e geri döner herhalde. Düzeltmeden önce de banka havuzuna mı düştü diye DenizBank'ı aradım onlarda referans no istedi onu da CSFloat'ya da stripeden bulamadım tek çarem stripe`e geri dönmesi