CSGOFloat sitesinden para çekimi

Konuyu tekrar hortlatıyorum kusura bakmayın.
Malûm CS ye gelen son güncelleme sonrası kırmızı skinlerin fiyatı epey arttı bende tüm envanteri floattan sattım. Floattaki yaklaşık 800 dolar bakiyeyi banka hesabıma aktarsam herhangi bir sorun yaşar mıyım para biraz yüklü miktarolduğu için sorun vs olur mu yasal mı vergi muhabbeti felan olur mu ?

Son düzenleme:
Konuyu tekrar hortlatıyorum kusura bakmayın.
Malûm CS ye gelen son güncelleme sonrası kırmızı skinlerin fiyatı epey arttı bende tüm envanteri floattan sattım. Floattaki yaklaşık 800 dolar bakiyeyi banka hesabıma aktarsam herhangi bir sorun yaşar mıyım para biraz yüklü miktarolduğu için sorun vs olur mu yasal mı vergi muhabbeti felan olur mu ?
100k'ya kadar problem olmaz demişti vergi denetmeni bir tanıdık, ondan yüksekse bir danışın hocam. Yasal olarak net bir şey yoktu araştırdığımda

Süre hakkında soranlar için söyleyeyim, dün istedim parayı bugün hesabıma yattı öğlen. Bu kadarını bende beklemiyordum, az çektiğim için de olabilir 1200 çektim.
Beyler bende de ziraat banka kartı var. Swıft kodunu nereden öğrenebilirim?
Ben iş bankasınin AI'ına sordum söyledi, internete yazın çıkar muhtemelen, olmadı müşteri hizmetlerini ararsın da intte vardır.

Arkadaşlar selam konuyu gene hortlattım ama iki skinim satıldı biri 20 bin tl digeri 700 tl 20 bin tl yi ayın 11 de çekim verdim gelmedi halen ama 700 tlyi 12snde verdim o hesaba geldi 20 bin tl halen gelmedi sebebi nedir acaba

Ben garantiye çektim, sonraki gün geldi. Türkçe karakter kullanmadığınıza ve doğru swift kodu girdiğinize emin olun.
Hocam merhaba bende öekim yaptım ama 700 tl olan çekimim geldi 20 bin olan gelmedi hala
700 tl çekimi ayın 12nde yaptım
20 bin olanı ayın 11nde yaptım
Miktar büyüdükce gelme süresi uzuyormu

Son düzenleme:
Arkadaşlar selam konuyu gene hortlattım ama iki skinim satıldı biri 20 bin tl digeri 700 tl 20 bin tl yi ayın 11 de çekim verdim gelmedi halen ama 700 tlyi 12snde verdim o hesaba geldi 20 bin tl halen gelmedi sebebi nedir acaba

Hocam merhaba bende öekim yaptım ama 700 tl olan çekimim geldi 20 bin olan gelmedi hala
700 tl çekimi ayın 12nde yaptım
20 bin olanı ayın 11nde yaptım
Miktar büyüdükce gelme süresi uzuyormu
Orada beklenen tarih var, hangi gün gözüküyor?

Dosya Ekleri

• IMG_0172.png
    IMG_0172.png
    122,7 KB · Görüntüleme: 3
Ben 1200 lira cektigimde sonraki gune gelmişti hesaba, diğer cekimimde de orada yazan tarihten önce gelmişti. 1-2 gün bekleyin hâlâ gelmezse supporta yazın, onlar da muhtemelen paranın stripeda olduğunu bir şey yapamayacaklarini söylerler. Şuan en iyi yol beklemek gibi, beklenen tarih bugunmüş daha.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı