CSM ayarını kapattıktan sonra BIOS açılmıyor

zephyrushlmes

Femtopat
Daha fazla  
RAM
8+8
Ekran kartı
Gigabyte RX 580 8 GB
Anakart
Asus EX-B365M-V
İşlemci
i5-9400f
Acilen yardıma ihtiyacım var. Valorant oyununu oynamam için Secure Boot'u açmam gerektiğini öğrendim onun için de ASUS anakartım üzerinden BIOS'ta CSM'yi kapattım. Herkes CSM'yi kapatınca Windows açılmıyor demiş ben CSM'yi kapattım Windows açılıyor BIOS açılmıyor şaka gibi. Windows güvenli yükleme ekranı mı neydi ismini unuttum (yeniden başlata basarken Shift'e basılı tutarak girdiğimiz yer) orası da açılmıyor yalnız PC'yi açınca direkt ana ekran açılıyor ASUS yazan yükleme ekranı bile gelmeden.
Şimdiden teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Acilen yardıma ihtiyacım var. Valorant oyununu oynamam için Secure Boot'u açmam gerektiğini öğrendim onun için de ASUS anakartım üzerinden BIOS'ta CSM'yi kapattım. Herkes CSM'yi kapatınca Windows açılmıyor demiş ben CSM'yi kapattım Windows açılıyor BIOS açılmıyor şaka gibi. Windows güvenli yükleme ekranı mı neydi ismini unuttum (yeniden başlata basarken Shift'e basılı tutarak girdiğimiz yer) orası da açılmıyor yalnız PC'yi açınca direkt ana ekran açılıyor ASUS yazan yükleme ekranı bile gelmeden.
Şimdiden teşekkürler.

BIOS pilini çıkarıp 5 dakika bekleyip geri takın.

Görüntü kablosu olarak ne kullanıyorsun?
(Bir 5 dk daha bekledim yine olmadı)
ilk olduğunda DP kullanıyordum. Belki kablodandır diye HDMI ile denedim yine aynı. Tam olarak olan şey;
PC'yi ilk açtığımda hiç ekran yok sonra normalde ASUS yazısı gelmesi gereken yerde yine hiç sinyal yok. Tam W11 açılmadan 3 saniye önce sağ üstte HDMI yazısı çıkıyor ve direkt açılıyor.

(Bir 5 dk daha bekledim yine olmadı)
İlk olduğunda DP kullanıyordum. Belki kablodandır diye HDMI ile denedim yine aynı. Tam olarak olan şey;
PC'yi ilk açtığımda hiç ekran yok sonra normalde ASUS yazısı gelmesi gereken yerde yine hiç sinyal yok. Tam W11 açılmadan 3 saniye önce sağ üstte HDMI yazısı çıkıyor ve direkt açılıyor.

Sistemi televizyona takıp deneyebilirsin.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı