01cinar01 Decapat Katılım 3 Aralık 2022 Mesajlar 14 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Temmuz 2024 #1 Bilgisayarı açmayı denediğimde direk BIOS'a atıyor ve CSM Support ayarını açıp kaydetmeyi denediğimde ise kaydolmuyor.
Bilgisayarı açmayı denediğimde direk BIOS'a atıyor ve CSM Support ayarını açıp kaydetmeyi denediğimde ise kaydolmuyor.
KS KS 01cinar01 Decapat Katılım 3 Aralık 2022 Mesajlar 14 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Temmuz 2024 #21 turko35408 dedi: Sorun devam ederse temiz kurulum yapın. UEFI Windows 10 Kurulum Rehberi UEFI Windows 10 kurulum rehberimizde bilgisayarınıza nasıl adım adım en son sürüm Windows 10 kurabileceğinizi gösteriyoruz. Satın aldığınız bilgisayarla www.technopat.net Genişletmek için tıkla... Yarın bunu deneyeceğim Artı 0 Eksi
turko35408 dedi: Sorun devam ederse temiz kurulum yapın. UEFI Windows 10 Kurulum Rehberi UEFI Windows 10 kurulum rehberimizde bilgisayarınıza nasıl adım adım en son sürüm Windows 10 kurabileceğinizi gösteriyoruz. Satın aldığınız bilgisayarla www.technopat.net Genişletmek için tıkla... Yarın bunu deneyeceğim