CS'nin çöpten beter sunucuları

Makaleler
21
Her rekabetçi maçında en az 1 sefer oyunda herkes donuyor arkada milletin mikrofon sesini alıyorum ama internet kesilmiş gibi bir hal oluyor. Ben de çıkıp geri giriyorum böyle yapınca aldığım kill silinmiş ve ölmüş vaziyete geçiyorum bunu yaşayan var mı?

Her rekabetçi maçında en az 1 sefer oyunda herkes donuyor arkada milletin mikrofon sesini alıyorum ama internet kesilmiş gibi bir hal oluyor. Ben de çıkıp geri giriyorum böyle yapınca aldığım kill silinmiş ve ölmüş vaziyete geçiyorum bunu yaşayan var mı?
Kesinlikle.Oyundan atması benim için bardağı taşıran son damla ve oyunu bırakma sebebimdi.

Geçen benim de başıma geldi iki kez. İkisinde de Alt-Tab yapıp tarayıcıya girdiğimde internet sıkıntısız çalışıyordu. Bir seferinde de ping bir süre 500'lere çıkmıştı fakat onda da internette sıkıntı yoktu. Ping varken Speedtest'den baktım normal 75 Mbps çıktı.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı