CSR 4.0 Bluetooth USB adaptörü ve JBL T500BT bağlantısı kopuyor

Krebi

Hectopat
Daha fazla  
Csr 4.0 Bluetooth USB adaptörü ve JBL T500BT kulaklığını satın aldım ve telefona bağladım, hiçbir sıkıntı yaşamadım. Bir de masaüstü bilgisayarımda kullanmak istemiştim. Bunun için bir adet USB Bluetooth dongle satın aldım. Dongle 4.0 ve kulaklık 4.1. İnternetten bu konuyu araştırdım, uyuşmazlık olmaz diyorlardı. Ben de satın aldım. Dongle'ı PC'me bağladım, tak çalıştır olduğu için driver kurmadım ve kulaklığımı sorunsuz bir şekilde bağladım ama kulaklığın bağlantısı belli bir süre sonra kopuyordu, ben de anlayamadım, ses aygıtlarında kulaklık var ama ses yok. Yani ses gidiyor ve de Dongle'ın ışığı arama modunda yanıp sönüyor. Bluetooth ayarlarına girip bakıyorum, kulaklık eşleştirildi yazıyor ama bağlı değil. Bağlan tuşuna basınca bağlanıyor ama birkaç dakika sonra aynı şey oluyor, birçok konu araştırdım, saatlerce bakındım ama çözümü bulamadım. Ben de gidip driverini yükledim. Yine de sorunum çözülmedi, driver yükleyince tek değişen şey Windows 10 ayarlarından değil de Csr'nin kendi mini uygulamasından bağlantı yapıyorsunuz ve Windows 10 ayarlara girdiğimde Bluetooth kapalı görünüyor.
Aldığım dongle bu, yorumlarına güvenerek aldım. Eğer sorun bu üründe ise yenisini almak zorunda kalacağım. ;/

Aynı adaptör bende de var. Bir halta yaramıyor o adaptör. Dualshock bağlıyorum önümde bacağım var diye görmüyor. Kablosuz kulaklık bağlıyorum kopup duruyor. Boşuna aldınız maalesef.

Direkt iade ettim. TP-link alıcam galiba
@41326

TP-link bluetooth cihazı aldın mı ve memnun kaldın mı? Eğer memnun kaldıysan ben de alacağım da o yüzden sordum.
Direkt iade ettim. TP-link alıcam galiba
@41326

TP-link bluetooth cihazı aldın mı ve memnun kaldın mı? Eğer memnun kaldıysan ben de alacağım da o yüzden sordum.
İyi yapmışsınız. TP-link iyidir.
@Krebi

Sende var mı TP-link harici bluetooth cihazı? Nasıl memnun musun? Sık sık kopmalar oluyor mu? Bilgi verirsen ona göre ben de alacağım. Teşekkürler.

Hocam bende var bir tane cihaz fakat hem bluetooth 4.0 hem de dandik bir cihaz. Odanın içinde bile zor çekiyor. Bluetooth 5.0 özellikli Ugreen bir bluetooth cihazı alacağım ben.

@41326

@41326

@Krebi

Sende var mı TP-link harici bluetooth cihazı? Nasıl memnun musun? Sık sık kopmalar oluyor mu? Bilgi verirsen ona göre ben de alacağım. Teşekkürler.
Öncelikle spam atmayın. Cihazı aldım ve kullanıyorum ne kopma oluyor ne de bir sıkıntı öneririm.

Öncelikle spam atmayın. Cihazı aldım ve kullanıyorum ne kopma oluyor ne de bir sıkıntı öneririm.
Kusura bakmayın yanlışlıkla oldu. Mesajı yazdıktan sonra göndermedi sandım tekrar gönder yaptım, o yüzden iki defa gelmiş. Hakkınızı helal edin. Ben de alayım TP-link bluetooth cihazı o zaman. Verdiğin bilgiler için çok teşekkürler.

Kusura bakmayın yanlışlıkla oldu. Mesajı yazdıktan sonra göndermedi sandım tekrar gönder yaptım, o yüzden iki defa gelmiş. Hakkınızı helal edin. Ben de alayım TP-link bluetooth cihazı o zaman. Verdiğin bilgiler için çok teşekkürler.
Önemli değil. Ben özür dilerim. Dediğim gibi ürünü kullanıyorum ve bir sorun yaşamadım , ama satın aldığınız yere dikkat edin.

Önemli değil. Ben özür dilerim. Dediğim gibi ürünü kullanıyorum ve bir sorun yaşamadım , ama satın aldığınız yere dikkat edin.
Merhaba. Hocam ben TP-Link'in en son çıkan UB500 modelini aldım. Cihaz güzel sinyali güçlü ve kopma da olmuyor. Seste sorun yok. Ama ses ayarlarında bluetooth mikrofonu bulamadım. Bu cihaz bluetooth mikrofonunu desteklemiyor mu? Sende durum nasıl bluetooth kulaklığından mikrofonu kullanabiliyor musun? Sesli ve görüntülü görüşmelerde gerekiyor çünkü...

Technopat Haberler

Geri
Yukarı