Krebi
Hectopat
Daha fazla
Csr 4.0 Bluetooth USB adaptörü ve JBL T500BT kulaklığını satın aldım ve telefona bağladım, hiçbir sıkıntı yaşamadım. Bir de masaüstü bilgisayarımda kullanmak istemiştim. Bunun için bir adet USB Bluetooth dongle satın aldım. Dongle 4.0 ve kulaklık 4.1. İnternetten bu konuyu araştırdım, uyuşmazlık olmaz diyorlardı. Ben de satın aldım. Dongle'ı PC'me bağladım, tak çalıştır olduğu için driver kurmadım ve kulaklığımı sorunsuz bir şekilde bağladım ama kulaklığın bağlantısı belli bir süre sonra kopuyordu, ben de anlayamadım, ses aygıtlarında kulaklık var ama ses yok. Yani ses gidiyor ve de Dongle'ın ışığı arama modunda yanıp sönüyor. Bluetooth ayarlarına girip bakıyorum, kulaklık eşleştirildi yazıyor ama bağlı değil. Bağlan tuşuna basınca bağlanıyor ama birkaç dakika sonra aynı şey oluyor, birçok konu araştırdım, saatlerce bakındım ama çözümü bulamadım. Ben de gidip driverini yükledim. Yine de sorunum çözülmedi, driver yükleyince tek değişen şey Windows 10 ayarlarından değil de Csr'nin kendi mini uygulamasından bağlantı yapıyorsunuz ve Windows 10 ayarlara girdiğimde Bluetooth kapalı görünüyor.
Aldığım dongle bu, yorumlarına güvenerek aldım. Eğer sorun bu üründe ise yenisini almak zorunda kalacağım. ;/
Aldığım dongle bu, yorumlarına güvenerek aldım. Eğer sorun bu üründe ise yenisini almak zorunda kalacağım. ;/