Csrss virüs mü?

Hazerr

Hectopat
Daha fazla  
Bugün fark ettim bunu. GPU'yu anlık %50 %30'lara çıkarıyor ve process Explorer'de hiçbir bilgi görünmüyor. Beni kuşkulandırdı. Bu nedir ve nasıl kurtulurum?

Bugün fark ettim bunu. GPU'yu anlık %50 %30'lara çıkarıyor ve process Explorer'de hiçbir bilgi görünmüyor. Beni kuşkulandırdı. Bu nedir ve nasıl kurtulurum?
Denedim bir şey yok bu arada aynı şekilde dwm denen uygulamada fazla GPU yiyor.
Hem csrss hem de dwm ikisi de grafik arayüzü ile alakalı uygulamalar. Sistemin kendi uygulamaları ve Windows ile yüklü geliyorlar. O kullanım değerleri zaten sizin de fark ettiğiniz gibi normal değil fakat tarama yaptıysanız ve bir sonuç çıkmadıysa normal olabilir. Ben de bazı cihazlarda dwm'in kaynak kullanımı konusunda sorun yaşadım.

Hem csrss hem de dwm ikisi de grafik arayüzü ile alakalı uygulamalar. Sistemin kendi uygulamaları ve Windows ile yüklü geliyorlar. O kullanım değerleri zaten sizin de fark ettiğiniz gibi normal değil fakat tarama yaptıysanız ve bir sonuç çıkmadıysa normal olabilir. Ben de bazı cihazlarda Dwm'in kaynak kullanımı konusunda sorun yaşadım.

İnternette birkaç şey okudum csrss adı altında mining virüsü filan diye açıkçası şüpheleniyorum.

Göreve sağ tıklayıp dosya konumunu açınca hangi klasör geliyor?

System 32 geliyor ama yani System uygulaması olsa bile dwm ve csrssnin sadece Chrome açıkken bu kadar kullanması anormal geliyor bana virüs taraması yaptım Kaspersky ve Malwarebytes ile ama yine de bir kuşku var.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı