Antivirüs indirip pcnizi taramayı deneyin.
Bana kalırsa format atardım %50 çok büyük bir rakam normal değil.
Bugün fark ettim bunu. GPU'yu anlık %50 %30'lara çıkarıyor ve process Explorer'de hiçbir bilgi görünmüyor. Beni kuşkulandırdı. Bu nedir ve nasıl kurtulurum?
Hem csrss hem de dwm ikisi de grafik arayüzü ile alakalı uygulamalar. Sistemin kendi uygulamaları ve Windows ile yüklü geliyorlar. O kullanım değerleri zaten sizin de fark ettiğiniz gibi normal değil fakat tarama yaptıysanız ve bir sonuç çıkmadıysa normal olabilir. Ben de bazı cihazlarda dwm'in kaynak kullanımı konusunda sorun yaşadım.Denedim bir şey yok bu arada aynı şekilde dwm denen uygulamada fazla GPU yiyor.
Hem csrss hem de dwm ikisi de grafik arayüzü ile alakalı uygulamalar. Sistemin kendi uygulamaları ve Windows ile yüklü geliyorlar. O kullanım değerleri zaten sizin de fark ettiğiniz gibi normal değil fakat tarama yaptıysanız ve bir sonuç çıkmadıysa normal olabilir. Ben de bazı cihazlarda Dwm'in kaynak kullanımı konusunda sorun yaşadım.
Göreve sağ tıklayıp dosya konumunu açınca hangi klasör geliyor?İnternette birkaç şey okudum csrss adı altında mining virüsü filan diye açıkçası şüpheleniyorum.
Göreve sağ tıklayıp dosya konumunu açınca hangi klasör geliyor?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.