CSS ile antivirüs nasıl yapılır?

479980

Decapat
Arkadaşlar biliyorsunuz ki CSS çok hızlı ve kolay bir dil. Antivirüs nasıl yapabilirim CSS ile? HTML ile de olur fark etmez ikisi de çok hızlı.

Arkadaşlar biliyorsunuz ki CSS çok hızlı ve kolay bir dil. Antivirüs nasıl yapabilirim CSS ile? HTML ile de olur fark etmez ikisi de çok hızlı.
Hocam HTML CSS ikiside dil değildir siz sadece O ikisiyle görünümün yaparsınız anca işlevi için JS gerekli.

Konunun trol olduğunu düşünüyorum. Mizah kategorisine taşınmalı.

CSS (Cascading Style Sheet) ve HTML (Hyper Text Markup Language) birer işaretleme/markup dili. Bunların amacı döküman oluşturmak ve bunlara şekil vermek. Scripting gibi becerileri yok. Bir web sayfasında bütün işlemleri yapan interpreter dediğimiz tarayıcıdır. HTML ve CSS kodlarını kullanarak sayfa düzenini verir. JS, PHP vb dilleri kullanarak da yazılımsal işlevselliği sağlar. HTML veya CSS kullanarak böyle bir şey yapmak mümkün değil.

AV gibi sistemde yüksek yetkide çalışacak bir yazılım için tabiri caizse "eli kolu daha uzun" bir programlama diline ihtiyacınız var. CSS ve HTML ile kapsamlı şekilde olacak bir iş değil. C ve C++ gibi bir dil iş görür fakat CSS ve HTML ile olacak iş değil.

Hocam mizah sayfası olduğunu bilmiyordum.

Çok programlama konusu/sorusu gördüm ama böylesini ilk defa görüyorum açıkçası. Ciddi cevap vermezdim normalde ama şansımı deneyeyim. CSS bir programlama dili değil. HTML de değil. Bu ikisiyle antivirüs gibi programlar yazamazsın. İşin içine Javascript katmadan bu ikisiyle tek yapabileceğin şey statik Web sayfaları yazmak. Eminim Node falan kullanıp antivirüs yazan çılgın yazılımcılar vardır ama HTML&CSS ile bu mümkün değil.

Hay yaşa hocam ya.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…