Samhain
Hectopat
Daha fazla
- Sistem Özellikleri
- MSI B350M PC Mate, MSI 1060 6GB 6G OC V1, Ryzen 5 1600, G.Skill xflare 2400mhz 2x8GB Ram, 120GB Transcend SSD,240GB SSD Kingston, 240GB Sandisk, 1TB WD HDD, Zalman Z3 Plus 600+,Viewsonic xg2401 144hz 24"
- Meslek
- Bilgi İşlem / Sistem Destek Uzmanı
Selamlar herkese bir login panel yaptım. CSS ile de bir resim ekledim ve konumlandırdım. Arkaplanda bir resim var eklediğim resmi CSS position ile içine yerleştirdim. Fakat Farklı çözünürlükte bir monitörde açtığımda yeri farklı çıkıyor. Neden olabilir?
Arkaplan aşağıda gördüğünüz gibi. Resmi dizüstü bilgisayarımda düzenlediğim zaman içinde monitöre geçtiğim zaman taşıyor. Sebebini biliyorum çözünürlükten farklı olduğu için değişkenlik gösteriyor. Her monitörde sabit kalacak şekilde bir kod var mı yoksa resmi photoshop ile arkaplana mı ekleyeyim?
.item{
height: 500px;
width:500px;
position:relative;
left:5%; -------5px olarak da denedim aynı
top:40%; -------40px
background-repeat: no-repeat;
background-size: cover;
}
Arkaplan aşağıda gördüğünüz gibi. Resmi dizüstü bilgisayarımda düzenlediğim zaman içinde monitöre geçtiğim zaman taşıyor. Sebebini biliyorum çözünürlükten farklı olduğu için değişkenlik gösteriyor. Her monitörde sabit kalacak şekilde bir kod var mı yoksa resmi photoshop ile arkaplana mı ekleyeyim?