A atakancicekdag Hectopat Katılım 31 Ocak 2014 Mesajlar 27 8 Ekim 2014 #1 Ufaktan bir menü yapmaya çalıştım fakat bir türlü şunları ortalamayı beceremedim. Yardımcı olur musunuz acaba
Ufaktan bir menü yapmaya çalıştım fakat bir türlü şunları ortalamayı beceremedim. Yardımcı olur musunuz acaba
Recep Baltaş Technopat Tam Bir Technopat'sınız! Katılım 14 Ağustos 2010 Mesajlar 79.065 Makaleler 287 Çözümler 2.268 Yer İstanbul 8 Ekim 2014 #2 Kodu kod etiketi içinde paylaşır mısın ?
J JeXawoW Hectopat Katılım 22 Mart 2014 Mesajlar 7 8 Ekim 2014 #3 margin: 0 auto ve width kullanin. Son düzenleyen: Moderatör: 8 Ekim 2014
A atakancicekdag Hectopat Katılım 31 Ocak 2014 Mesajlar 27 8 Ekim 2014 #4 Recep Baltaş dedi: Kodu kod etiketi içinde paylaşır mısın ? Genişletmek için tıkla... Css Kod:Panoya kopyala * { margin-left:0px; margin-right:0px; } #menu { margin-top:10px; position:fixed; width:100%; height:50px; border-top:1px solid #ddd; border-bottom:1px solid #ddd; } #menu ul li { float:left; list-style:none; } Html Kod:Panoya kopyala <div id="menu"> <ul> <li>Ana Sayfa</li><li style="margin-left:50px"> Tüm Konular</li><li style="margin-left:50px"> Hakkımda</li><li style="margin-left:50px"> İletişim</li> </ul> </div>
Recep Baltaş dedi: Kodu kod etiketi içinde paylaşır mısın ? Genişletmek için tıkla... Css Kod:Panoya kopyala * { margin-left:0px; margin-right:0px; } #menu { margin-top:10px; position:fixed; width:100%; height:50px; border-top:1px solid #ddd; border-bottom:1px solid #ddd; } #menu ul li { float:left; list-style:none; } Html Kod:Panoya kopyala <div id="menu"> <ul> <li>Ana Sayfa</li><li style="margin-left:50px"> Tüm Konular</li><li style="margin-left:50px"> Hakkımda</li><li style="margin-left:50px"> İletişim</li> </ul> </div>
J JeXawoW Hectopat Katılım 22 Mart 2014 Mesajlar 7 10 Ekim 2014 #5 Menu yapisini PHP:Panoya kopyala <div id="menu"> <nav class="mn"> <ul> <li><a href="#"></a></li> </ul> </nav> </div> seklinde yapiniz. Css ise Kod:Panoya kopyala #menu{} #menu .mn ul{} #menu .mn ul li{} #menu .mn ul li a{} bu sekilde yaparak deneyin. Ortalama margin: auto veya 0 auto yazi ort. target aligin kullanin. yatay display, ve genislik width. vs kurcalayin Son düzenleyen: Moderatör: 10 Ekim 2014
Menu yapisini PHP:Panoya kopyala <div id="menu"> <nav class="mn"> <ul> <li><a href="#"></a></li> </ul> </nav> </div> seklinde yapiniz. Css ise Kod:Panoya kopyala #menu{} #menu .mn ul{} #menu .mn ul li{} #menu .mn ul li a{} bu sekilde yaparak deneyin. Ortalama margin: auto veya 0 auto yazi ort. target aligin kullanin. yatay display, ve genislik width. vs kurcalayin
Bulut Uzer Kilopat Katılım 2 Ocak 2013 Mesajlar 848 Çözümler 1 Yer Çanakkale Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Senior Full Stack Developer 10 Ekim 2014 #6 atakancicekdag dedi: Ufaktan bir menü yapmaya çalıştım fakat bir türlü şunları ortalamayı beceremedim. Yardımcı olur musunuz acaba Genişletmek için tıkla... Jsfiddle da bir örnek hazırladım inceleyerek düzenleme yapabilirsin. Aklına bir soru takılırsa sorabilirsin. Not olarak yazmayı unutmuşum "position:fixed" kullanman eğer gerekmiyorsa çok yersiz olmuş. Gerekli ise kod satırları üzerinden düzenleyebilirsin. Edit fiddle - JSFiddle Son düzenleme: 10 Ekim 2014
atakancicekdag dedi: Ufaktan bir menü yapmaya çalıştım fakat bir türlü şunları ortalamayı beceremedim. Yardımcı olur musunuz acaba Genişletmek için tıkla... Jsfiddle da bir örnek hazırladım inceleyerek düzenleme yapabilirsin. Aklına bir soru takılırsa sorabilirsin. Not olarak yazmayı unutmuşum "position:fixed" kullanman eğer gerekmiyorsa çok yersiz olmuş. Gerekli ise kod satırları üzerinden düzenleyebilirsin. Edit fiddle - JSFiddle
A atakancicekdag Hectopat Katılım 31 Ocak 2014 Mesajlar 27 10 Ekim 2014 #7 Bulut Uzer dedi: Jsfiddle da bir örnek hazırladım inceleyerek düzenleme yapabilirsin. Aklına bir soru takılırsa sorabilirsin. Not olarak yazmayı unutmuşum "position:fixed" kullanman eğer gerekmiyorsa çok yersiz olmuş. Gerekli ise kod satırları üzerinden düzenleyebilirsin. Edit fiddle - JSFiddle Genişletmek için tıkla... Çok teşekkür ederim. Son düzenleyen: Moderatör: 10 Ekim 2014
Bulut Uzer dedi: Jsfiddle da bir örnek hazırladım inceleyerek düzenleme yapabilirsin. Aklına bir soru takılırsa sorabilirsin. Not olarak yazmayı unutmuşum "position:fixed" kullanman eğer gerekmiyorsa çok yersiz olmuş. Gerekli ise kod satırları üzerinden düzenleyebilirsin. Edit fiddle - JSFiddle Genişletmek için tıkla... Çok teşekkür ederim.