CT250MX500SSD1 vs. WDS240G1G0A

Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar. Ben ASUS X541uvk notebookuma SSD taktirmak istiyorum. Ama doğru Caddy ölçüsünü (12.7 mm mi 9.5 mm mi) bulamadım. Bir de 2 SSD arasında kaldim.
CT250MX500SSD1 ve WDS240G1G0A. Hangisini almamı tavsiye edersiniz?

Yazdığınız 2 model arasından MX500 öneririm. WD Green çöp diyebileceğimiz seviyede.

Ürün kodu yerine direk link atarsanız bakması daha kolay olur bu arada. :)

Ben Azerbaycan'da yaşıyorum. O yüzden link sorun olur diye düşündüm. MX500'e Amazon'da çoğu kiwi 3-5 ayda bozuldu diye yorum yapmışlar. Ondan dolayı endişeliyim. Ama WD de öyle yorum yok denilecek kadar az. Bir de Crucial alirsam onun product registerini nasıl yapabilirim?

MX500'e Amazon'da çoğu kiwi 3-5 ayda bozuldu diye yorum yapmışlar.

MX500 mü BX500 mü? MX500 taş gibi SSD'dir, 860 EVO rakibi diye geçiyor bildiğim kadarıyla.

Ama WD de öyle yorum yok denilecek kadar az.

2D NAND kullanıyor, almak mantıklı değil.

Bir de Crucial alirsam onun product registerini nasıl yapabilirim?

Product Register ne? Yazılımı mı diyorsunuz?

Özelliklerine bende baktım. Fikrim ondan yanaydı. Takı donanımhaber forumunda kronik sorunları olduğunu oyrenene kadar. Transcend TS230'u düşündüm ama oda riskli. O yüzden mecburen WD secicem.
Hocam, kronik sorunlu falan değil. 860 EVO ayarında gayet güzel bir model MX500.

WD Green almayın, 2D NAND var. Pişman olursunuz. Donanım Haber forumunda her şeye kronik sorunlu diyorlar, aldırış etmeyin.

MX500 almak istemiyorsanız 870 EVO alın. MX500'den daha ucuz ve daha iyi.

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı