CTRL, FN, alt gr, alt, Windows tuşları çalışmıyor

assure

Centipat
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Dedigim tuslar denedıgım bırcok yonteme rağmen calısmıyor. Gecen ay yenı bir klavye almıstım o zamandan berı boyle servıse de gondermeme rağmen testler yapıldı hiçbir sorun yok denerek gerı gonderıldı. Eskı klavyemde calısıyordu oradan deneyeyım dedım sımdı onda da calısmıyor. Herhangı bır vılgınız varsa nasıl duzeltecegımle ıltgılı cevap verırsenız cok mutlu olurum.

Klavyenizde Game mode için bu tuşları kilitleme modu bulunur çoğunlukla FN+Windows.
Kullandığınız klavyeyi söyleyebilirseniz yardımcı olabilirim.

Dene bunları bakalım.
Çözümü buldum arkadaşlar.
İlk olarak, bir oyun klavyeniz varsa. Oyun Modu'nu kapattığınızdan emin olun, çünkü yanlışlıkla Windows düğmesine basmasını önlemek için Windows tuşunu kapatma yeteneğine sahiptir. Bazı üreticilerin özel bir anahtarı vardır veya üreticiye bağlı olarak bir FN kombinasyonuna sahip olmaları gerekir.

Başka bir yöntem, kayıt defterinde etkinleştirmektir.

• Başlat'a tıklayın ve Regedit'i arayın ve açın.
  • Yerel makine hkey_local_ makine gidin.
  • System\CurrentControlSet\Control klasörüne gidin ve ardından klavye düzeni klasörünü tıklatın.
  • Scancode map kayıt defteri girdisini sağ tıklatın ve sonra Sil'i tıklatın.
  • Evet'e tıklayın ve bilgisayarı yeniden başlatın.

Saygılar.

Klavyenizde Game mode için bu tuşları kilitleme modu bulunur çoğunlukla FN+Windows.
Kullandığınız klavyeyi söyleyebilirseniz yardımcı olabilirim.
Yardımın için teşekkür ederim geçen günlerde gene düzeltmeye çalışırken bi şekilde düzelttim yinede çok müteşekkirim cevap yazdığın için

Dene bunları bakalım.
Teşekkür ederim geçen gün çözmüştüm sorunu bu yazdığın şeyden kaynaklanıyormuş.
Yine de yardımın için teşekkürler.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı