Baby zombie Centipat Katılım 3 Nisan 2024 Mesajlar 30 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Ağustos 2025 #1 Merhaba öncelikle, Cubase deneme sürümünü indirdim bugün fakat ses alamıyorum. Ses kartım yok. Monitörün dahili hoparlörü ve kulaklık ile ses almak için ne yapabilirim? Windows kullanıyorum.
Merhaba öncelikle, Cubase deneme sürümünü indirdim bugün fakat ses alamıyorum. Ses kartım yok. Monitörün dahili hoparlörü ve kulaklık ile ses almak için ne yapabilirim? Windows kullanıyorum.
Çözüm rukibamba 27 Ağustos 2025 Manuel on board ses kartını kullanman lzım ekstra ses kartın yoksa ASIO için ses kartı lazım. Sağfa add dvice deyip Realtek eklemen yeterli.
Manuel on board ses kartını kullanman lzım ekstra ses kartın yoksa ASIO için ses kartı lazım. Sağfa add dvice deyip Realtek eklemen yeterli.
rukibamba Hectopat Katılım 12 Şubat 2021 Mesajlar 1.479 Makaleler 1 Çözümler 5 Yer Fildişi Sahili Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Network Sistem Mühendisi,Producer,DJ 27 Ağustos 2025 #2 Manuel on board ses kartını kullanman lzım ekstra ses kartın yoksa ASIO için ses kartı lazım. Sağfa add dvice deyip Realtek eklemen yeterli. Artı 1 Eksi Çözüm
Manuel on board ses kartını kullanman lzım ekstra ses kartın yoksa ASIO için ses kartı lazım. Sağfa add dvice deyip Realtek eklemen yeterli.
KS KS Baby zombie Centipat Katılım 3 Nisan 2024 Mesajlar 30 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Ağustos 2025 #3 rukibamba dedi: Manuel on board ses kartını kullanman lzım ekstra ses kartın yoksa ASIO için ses kartı lazım. Sağfa add dvice deyip Realtek eklemen yeterli. Genişletmek için tıkla... Hocam add device bölümünde Realtek yok. Birkaç sayfada ASIO4ALL falan demişler. Sürücü falan indirmem gerekiyor olabilir mi? Artı 0 Eksi
rukibamba dedi: Manuel on board ses kartını kullanman lzım ekstra ses kartın yoksa ASIO için ses kartı lazım. Sağfa add dvice deyip Realtek eklemen yeterli. Genişletmek için tıkla... Hocam add device bölümünde Realtek yok. Birkaç sayfada ASIO4ALL falan demişler. Sürücü falan indirmem gerekiyor olabilir mi?
rukibamba Hectopat Katılım 12 Şubat 2021 Mesajlar 1.479 Makaleler 1 Çözümler 5 Yer Fildişi Sahili Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Network Sistem Mühendisi,Producer,DJ 27 Ağustos 2025 #4 ASIO4ALL sürücüsünü yüklemen lazım evet o yüklü değilse olmaz. Artı 0 Eksi
KS KS Baby zombie Centipat Katılım 3 Nisan 2024 Mesajlar 30 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Ağustos 2025 #5 rukibamba dedi: ASIO4ALL sürücüsünü yüklemen lazım evet o yüklü değilse olmaz. Genişletmek için tıkla... Tamamdır hocam çok teşekkürler. Artı 0 Eksi
rukibamba dedi: ASIO4ALL sürücüsünü yüklemen lazım evet o yüklü değilse olmaz. Genişletmek için tıkla... Tamamdır hocam çok teşekkürler.