Merhabalar.
Öncelikle, 1030 ekran kartının CUDA çekirdekleri fazla değil ama ben yine de bir yazılımdaki verimliliği artırmak için çalıştırmak istiyorum.
Windows 10 64 bit ve Nvidia Geforce GT 1030 ekran kartım var.
CUDA10.2 (son sürüm) yüklemeden önce Visual Studio 2019 kurulumu yaptım. Karşıma çıkan seçeneklerden Visual Studio 2019 ne kadar varsa seçtim ve kurdum. Yeniden başlattım.
CUDA10.2 son sürüm. İndirdim ve kurulumun sonlarına doğru şu ekran çıktı.
Ekrandaki 4 tane kurulmamış seçenek var. Uğraştım biraz ama bu ekranı geçemedim.
Sorularım şunlar:
Öncelikle, 1030 ekran kartının CUDA çekirdekleri fazla değil ama ben yine de bir yazılımdaki verimliliği artırmak için çalıştırmak istiyorum.
Windows 10 64 bit ve Nvidia Geforce GT 1030 ekran kartım var.
CUDA10.2 (son sürüm) yüklemeden önce Visual Studio 2019 kurulumu yaptım. Karşıma çıkan seçeneklerden Visual Studio 2019 ne kadar varsa seçtim ve kurdum. Yeniden başlattım.
CUDA10.2 son sürüm. İndirdim ve kurulumun sonlarına doğru şu ekran çıktı.
Ekrandaki 4 tane kurulmamış seçenek var. Uğraştım biraz ama bu ekranı geçemedim.
Sorularım şunlar:
- Bu ekran kartı ile CUDA 10.2 kurabilen ve CUDA çekirdekleri ile yazılım çalıştırabilen var mı?
- Visual Studio 2019 sürümünü sonradan sildim ben. Şu ekrandaki 4 eksik yazılım onları mı kurmalıyım öncelikle. Evet ise linkleri vermeniz mümkün mü? Yanlış bir şey kurmak istemiyorum.
Son düzenleyen: Moderatör: