Cübbe parası zorunlu mu?

Doğru diyorsunuz. 12 tane sınıf var 30 kişiden sınıf başı 9000, bütün 12 lerden ise yaklaşık 108000 TL alıyorlar sırf 2-3 saatlik eğlence için.

Bugün sınıf öğretmenimize bunu dediğimde bana herkes için zorunlu olduğunu söyledi .Dediklerinize göre ise yasal olarak böyle bir hakları yok.

Herkese teşekkür ederim.
Bir şey daha söylemek istiyorum, aklının bir köşesinde bulunsun. Bu olay yüzünden eğer sizi aşırı bunaltırlarsa, gitmek istemeyen başka insanlarla organize olup hep beraber milli eğitim müdürlüğüne şikayette bulunabilirsiniz. Tek başına gidersen muhtemelen fazla önemsemezler ama kalabalık giderseniz dikkate alacaklardır. Yaptıkları net bir şekilde orta öğretim kurumları yönetmeliğine aykırı bir durum çünkü.

Bir şey daha söylemek istiyorum, aklının bir köşesinde bulunsun. Bu olay yüzünden eğer sizi aşırı bunaltırlarsa, gitmek istemeyen başka insanlarla organize olup hep beraber milli eğitim müdürlüğüne şikayette bulunabilirsiniz. Tek başına gidersen muhtemelen fazla önemsemezler ama kalabalık giderseniz dikkate alacaklardır. Yaptıkları net bir şekilde orta öğretim kurumları yönetmeliğine aykırı bir durum çünkü.
Diğer arkadaşlarım da gitmeyi düşünmüyor.Olası bir sıkıştırmada,bunaltmada dediğiniz gibi şikayette bulunacağız.Çok teşekkür ederim.

Zaten mezun olmuyor musunuz, müdürün sıkıştırması neden sıkıntı oluyor ki? Adamı bir daha görmeyeceksiniz bile hayatınız boyunca?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı