Çürük diş için kanal tedavisi gerekir mi?

429065

Megapat
İlk 5 Haneli Mesajınız!
Makaleler
6
Herkese selam, dişimde malum çürük var şu an diş hekimine gitmem maalesef mümkün değil, vaktim yok. 2 hafta gibi gideceğim. Şu anlık ağrım yok, ağrı olmayan dişe kanal tedavisi uygulanır mı ve kanal tedavisi fiyatı yüksek midir? Yaptıran üyelere sorum olsun, teşekkürler. Lütfen biz nereden bilelim demeyin bir tahmininiz olacaktır elbet.

Son düzenleyen: Moderatör:
ağrı olmayan dişe kanal tedavisi uygulanır mı ve kanal tedavisi fiyatı yüksek midir?
Öyle durduk yere tabii ki de yapmıyorlar dişinizin çürüklüğüne göre yapıyorlar(her çürük kanal değil yani) 2-3 yıl önce 300-350 gibi yaptırmıştık.

Çok sağolun.
Öyle durduk yere tabii ki de yapmıyorlar dişinizin çürüklüğüne göre yapıyorlar(her çürük kanal değil yani) 2-3 yıl önce 300-350 gibi yaptırmıştık
Fiyatı sanırım yüksek değil ben olmuştum, ağrı olmayan dişe nadiren/duruma göre tedavi uygulanır.

Daha yeni yaptırdım sayılır. Arka tarafta olanlar için 1200 TL. Ön tarafta olanlar içinse 600 TL istiyorlar. Çürük var ise büyük ihtimalle gerekir. Devlet Hastanelerinde Endodonti uzmanı bulmak zor.

Eğer varsa çevrenizde acile gidin. Oradan sizin için en uygun tedavi yöntemini söylerler. Ayrıca alacaksanız randevuyu 1-1, 5 hafta önceden alın.

Agriyinca mecbur gidersin.

Son düzenleyen: Moderatör:
Konuya madem yazılmış, detay vereyim. Sorun yokmuş arkadaşlar normal dolguya bakıldı. Ağrı olmadığı sürece çürük için kanal ihtimali çok düşük demişti.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…