Cüsseli SUV araç önerisi

Daha fazla  
Dostlar selam. 1.300.000 TL bütçeyle SUV almak istiyorum. Önceliğim aracın uzun-geniş büyük olması. Piyasası fena olmayıp cüsseli olan SUV araçlar önerir misiniz? Ön-arka tampon koruma demirleriyle vs aracı kullanırken tank sürüyor gibi hissetmek istiyorum 😀

Dostlar selam. 1.300.000 TL bütçeyle SUV almak istiyorum. Önceliğim aracın uzun-geniş büyük olması. Piyasası fena olmayıp cüsseli olan SUV araçlar önerir misiniz? Ön-arka tampon koruma demirleriyle vs aracı kullanırken tank sürüyor gibi hissetmek istiyorum 😀

Hocam bahsettiğiniz kriterde aklıma ilk gelen 3.0 dizel Amaroklar oldu :D Bunun haricinde biraz daha mantık çerçevesinde olalım diyorsanız C3 AirCross,1.6 Sportageler,1.5 Kadjar'lar olabilir. Öyle koruma demirleri vs yoktur ama fiyatına göre nispeten keyif veren araçlardır.

Opel grandland hakkında ne düşünüyorsunuz peki.

PSA grubunun amaca hizmet etmeyen SUV'larından bir tanesi. Bende akrabam için çok araştırmıştım ama satıcılardan gelen olumsuz yorumlar üzerine vazgeçmiştim. Pazarı da çok kuvvetli değil zaten kolay satılabilen bir araç değil. X belki tercih edilebilir ama başka alternatifler daha mantıklı olacaktır.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı