Hayır maalesef.Hesabımın cüzdanında bulunan bakiye ile Steam cüzdan kodu alabilir miyim?
Hesabımın cüzdanında bulunan bakiye ile Steam cüzdan kodu alabilir miyim?
Bakiye ile alınabilir galiba, doğru. Orada cüzdandan düşebileceği yazıyor.Bakiye ile alınıyor mu emin değilim daha önce denemedim.![]()
Steam Gift Cards
store.steampowered.com
Çoğunlukla soyalde pasif bir kullanıcı olduğunuzu kanıtladınız, atmış olduğunuz dijital hediye kartı sistemi kartla alımları kapsıyor.Olası bir ihtimal baksın denesin arkadaş oluyorsa işi görülür mesaj atarken senden izin mi alacağım toksikliğini başka yerde yap. 7 senede 400 mesaj atmışım sen 3 senede 1100 mesaj atmışsın, boş mesaj atan ben mi oluyorum bu durumda?
Olası bir ihtimal baksın denesin arkadaş oluyorsa işi görülür mesaj atarken senden izin mi alacağım toksikliğini başka yerde yap. 7 senede 400 mesaj atmışım sen 3 senede 1100 mesaj atmışsın, boş mesaj atan ben mi oluyorum bu durumda?
Bakiye ile alınabilir galiba, doğru. Orada cüzdandan düşebileceği yazıyor.
Tamam ben diğer detaylara bakınca kod ile karıştırdım.Sıkça Sorulan Sorular
Dijital hediye kartı satın alırken herhangi bir kısıtlama mevcut mu?
Hem siz hem de arkadaşınız bir Steam hesabına sahip olmalısınız; ayrıca Steam'de arkadaş olmalısınız. Son 3 gün boyunca arkadaş listenizde ekli olan tüm kullanıcılar için Steam dijital hediye kartı satın alabilirsiniz. Mevcut cüzdan bakiyenizi dijital hediye kartı satın almak için kullanamayacağınızı unutmayın.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.