- Makaleler
- 1
Israrla içinde bilgi olmadığını söylüyorsunuz ve siz o paraya zaten göz dikmişsiniz belli. At cebenide rahatla yoksa götür karakola teslim et sahibi zaten o karakola gidip başvuracaktır.
Yalan borcummu var kardeşim içinde bilgi yok gercekten.Israrla içinde bilgi olmadığını söylüyorsunuz ve siz o paraya zaten göz dikmişsiniz belli. At cebenide rahatla yoksa götür karakola teslim et sahibi zaten o karakola gidip başvuracaktır.
Haklısın hocam hayrı olmaz böyle paranın bide fazlasıyla sonradan Allah çıkartır.Sana bir anekdot anlatayım, yaşım 17 falandı yanlış hatırlamıyorsam, arkadaşım ile sanayide döşemede çalışıyorduk. Bir cumartesi günü işten çıkıp eve dönerken yolda bir cüzdan gözüme ilişti. K**** dedim yerde cüzdan var, boşver dedi başta. Para var içinde deyince hemen rengi değişti işin. 150TL bir para vardı içinde cüzdanın. O zamanlar tam playstation 1 parasıydı bu. Cüzdanda sahibi ile ilgili birşey yoktu, bir simkart vardı o da pin korumalıydı. Neyse ben dedim bunu bir camiye veya bir yere teslim edelim, bu paradan hayır gelmez. Arkadaşım sen almayacaksan ben bununla PS1 alacağım dedi. Ben de ne yaparsan yap dedim. İşin özeti şu şekilde oldu.
Bu anlattığım olay tamamen gerçektir. Kimsenin hakkı başkasında kalmaz. Siz siz olun bulaşmayın.
- Gidip çipsiz bir PS1 aldı. Oradan 30TL cebinden çıktı çip için. (Çipsiz PS1 sanıyorum orjinal olmayan oyunları çalıştırmıyordu)
- 2 hafta sonra PS1 anakartı yandı, 70TL tamiri için harcadı.
- Bir süre sonra da adaptörde problem çıktı, 30TL de ona verdi.
- 2 ay kadar sonra PS1 komple kullanılmaz hale geldi.
![]()
Ben var demedim.Yalan borcummu var kardeşim içinde bilgi yok gercekten.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.