Steam Cüzdan kodları satılıyor mu?

36 BoyZ

Decapat
Daha fazla  
Selam arkadaşlar. 1 hafta önce Steam indirimlerinde 1 dolara The Forest almıştım. Bitirdik, malum Sons of The Forest da almak istiyorumin ama aile baskıcı oldugundan istemeye de korkuyorum indirimler 2 Ocakta bitecek. Okuldaki bir arkadaşımdan oyunu bana hediye etmesini, nakit olarak ona ödemeyi düşünüyorum. Veya cüzdan kodu da almak istiyorum ama Migros gibi yerlerde satılıyor mudur?

Önceden satılıyordu şu an bilmiyorum, belki büyük Migros'larda bulabilirsiniz. Arkadaşınızın da alması mantıklı olabilir.

Benim bildiğim artık bu marketlerden falan Steam Cüzdan Kodu kalktı. Onun yerine Şok'tan falan bir Ininal kart al at içine paranı kafan rahat olur. Kartı da sakla bir yere. Bir de Ininal aldın ya o parayı Papara'ya at. Papara'dan harcarsan belli bir miktar cashback veriyor aklında bulunsun.

Internet üzerinden alacak olsa zaten direkt oyunu alırdı zaten?
Arkadaşının hediye etmesinden bahsetmiş parasını ona vererek, o yüzden söyledim cüzdan kodu internette satılıyor diye. Ek olarak bynogame, itemsatış gibi siteler sadece kredi kartıyla değil havale ilede ödeme alıyor yani nakit parayı bankamatik atmsinden yatırıp ödeme yapabilir.Kart kullanmadan. @UmutMelihAkyol @Alpha_2a havale ile ödemeyi yeni mi öğrendiniz dostlar ?

Selam arkadaşlar. 1 hafta önce Steam indirimlerinde 1 dolara The Forest almıştım. Bitirdik, malum Sons of The Forest da almak istiyorumin ama aile baskıcı oldugundan istemeye de korkuyorum indirimler 2 Ocakta bitecek. Okuldaki bir arkadaşımdan oyunu bana hediye etmesini, nakit olarak ona ödemeyi düşünüyorum. Veya cüzdan kodu da almak istiyorum ama Migros gibi yerlerde satılıyor mudur?

Bilmem ama akrabam bir marketten aldığını söylemişti.

İlk dediğin yani parayı arkadaşına vermen onunda sana alması daha mantıklı gibi zaten ekstra 20 lira verirsen yapmayacak kimse yok.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı