Steam Cüzdan kodları satılıyor mu?

Hocam.yemek parası diye nakit alıp oyunu almayı düşünüyorum.

Ailemin kartını kullanmıyorum hocam.Görülsün istemiyorum
Hocam ben eksik yorum falan mı yapıyorum ? Mesajımı iyi okudunuz mu sonraki attığım ? Havale ile ödeme yapabilirsiniz bynogame,itemsatis ve benzeri sitelerde.

Benim bildiğim artık bu marketlerden falan Steam Cüzdan Kodu kalktı. Onun yerine Şok'tan falan bir Ininal kart al at içine paranı kafan rahat olur. Kartı da sakla bir yere. Bir de Ininal aldın ya o parayı Papara'ya at. Papara'dan harcarsan belli bir miktar cashback veriyor aklında bulunsun.
papara nasıl çıkarabilirim hocam

Selam arkadaşlar. 1 hafta önce Steam indirimlerinde 1 dolara The Forest almıştım. Bitirdik, malum Sons of The Forest da almak istiyorumin ama aile baskıcı oldugundan istemeye de korkuyorum indirimler 2 Ocakta bitecek. Okuldaki bir arkadaşımdan oyunu bana hediye etmesini, nakit olarak ona ödemeyi düşünüyorum. Veya cüzdan kodu da almak istiyorum ama Migros gibi yerlerde satılıyor mudur?

Yil 2024 Papara da dahil onlarca muadil seçeneğin var.

Evet hocam aile izni istiyor. İninal alsam Steam'den oyun alabiliyorum değil mi?

Papara değişti unutmuşum. Tosla, Paycell gibi muadillere bakican artık.

Arkadaşlar selam, konuyla ilgilenen herkese teşekkürlerimi ileterek söylüyorum. Arkadaşıma para göndererek hediye ettirdim, Metro exodus ve Sons of The Forest aldim. Mutlu yillar

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı