Burak kızmaz
Hectopat
Selam Steam'de cüzdan kodu dolar olsa TL hesabında çalışır mı?
Kur oranı steamde 1.5 olması lazım. Yani 5 dolar 35TL olarak mı gelir yoksa 7 TL mi bilmiyorum.Kur oranına göre çeviriyor diye biliyorum. Çalışır.
Kur oranı Steam'de 1.5 olması lazım. Yani 5 dolar 35TL olarak mı gelir yoksa 7 TL mi bilmiyorum.
35 TL olarak gelir.Kur oranı steamde 1.5 olması lazım. Yani 5 dolar 35TL olarak mı gelir yoksa 7 TL mi bilmiyorum.
Kur oranı Steam'de 1.5 olması lazım. Yani 5 dolar 35TL olarak mı gelir yoksa 7 TL mi bilmiyorum.
O oyun firmalarına tavsiye edilen kur oranı. TL karşılığı neyse tam olarak o gelir.Kur oranı steamde 1.5 olması lazım. Yani 5 dolar 35TL olarak mı gelir yoksa 7 TL mi bilmiyorum.
Her Steam kullanıcı hesabıyla ilişkilendirilmiş bir para birimi vardır. Bunu Steam istemcinizin sağ üst köşesinde görebilirsiniz. Bundan böyle Steam kullanıcı hesabınızla ilişkili para biriminden farklı bir Steam Cüzdan kodunu kullanmaya çalıştığınızda bir hatayla karşılaşabilirsiniz.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.