Hurma Ağacı
Hectopat
- Makaleler
- 1
Daha fazla
Merhaba. Okulda dışarıda yürüyordum. Ve çalılık alanda yerde bir cüzdan buldum. Eve götürüp polise mi teslim etsem yoksa müdüre mi götürsem diye düşündüm ve müdüre götürmenin en mantıklı olacağını düşündüm. (Arama olursa ters kelepçe yemeyelim diye.) Tam cüzdanı aldım yürüyorum, nöbetçi öğretmen beni gördü. Yerden cüzdan falan çaldığımı düşündü. Sonra müdürün odasına gittim. Cüzdan nöbetçi hocanın çıktı, herhalde yürürken düşürmüş. Şimdi bahçede oraya bakan kamera yoktu. Ön bahçede sadece ben ve nöbetçi hoca vardık. Hoca benim çaldığımı düşünüyor. Ben ise çalmadığımı, yerde bulduğum cüzdanı idareye teslim etmek istediğimi söyledim. Keşke çantama koyup polise götürseydim bile dedim. Neyse işte hoca şimdi karar vermek için disiplin kurulunu toplar mı? Çünkü şundan korkuyorum, cüzdanı çaldığımı veya müdüre götürmek için aldığımı kimseye kanıtlayamam. Disiplin kurulundaki kişilerin dediklerime inanmasına bağlı. Ayrıca kötü şansımdan, disiplin kurulunda o öğretmende olacak. Sicilime yapmadığım bir suç gelir diye korkuyorum. Sizce ne yapmalıyım?