Steam Cüzdana iade ne zaman gelir?

rihandq

Femtopat
Steam'den EA FC 25 sonra bir video gordum onunla alakali siparisi iptal ettim. Heyecandan biraz aptallik yaptim. Steam'in satin alim yerinde iptal ettigim gozukmuyor sonra ticket acip iadenin Steam cüzdana gelmesini talep ettim. 2 Ocaktan önce iadem Steam cüzdana gelir mi?

Steam'den EA FC 25 sonra bir video gordum onunla alakali siparisi iptal ettim. Heyecandan biraz aptallik yaptim. Steam'in satin alim yerinde iptal ettigim gozukmuyor sonra ticket acip iadenin Steam cüzdana gelmesini talep ettim. 2 Ocaktan önce iadem Steam cüzdana gelir mi?
Şansa bağlı. Ama yüksek ihtimal gelmez.

Hocam Steam cüzdana benim hatırladığım kadarıyla 2 günde geliyordu

İade olduktan 1-2 gün içerisinde gelmesi lazım.

Desteğe bakma süreleri de var bir de hala cevap gelmedi inşallah indirimden önce gelir para cüzdana.Ve ek olarakda siparisi iptal ettikten sonra iade edeceği falan da yazmadi sabirsizligin cezasini cekiyorum resmen.

Son düzenleme:
Desteğe bakma süreleri de var bir de hala cevap gelmedi inşallah indirimden önce gelir para cüzdana.Ve ek olarakda siparisi iptal ettikten sonra iade edeceği falan da yazmadi sabirsizligin cezasini cekiyorum resmen.
Heyecan yapmanıza gerek yok en kötü ihtimalle pazartesi günü gelir.

Hala cevap gelmedi ve forumda bir konu daha gordum buna benzer faturayı gösterirsek aldigimiza dagir kutuphaneye ekliyorlarmis ama ben siparisi iptal ettigim icin gelir mi onu bilmiyorum.

Cevap geldi az önce ingilizce bir şekilde.Paranın onlara gelmediğini bankamla konuşmam gerektiğini söylüyorlar.

Papara'ya ulaştım 8 gün içinde paranın hesabıma ulaşacağını söylediler. Bundan sonra direkt Steam cüzdan kodu alıp harcayacağım size de önerim öyle. Konu kapanabilir herkese teşekkürler.

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı