Steam Cüzdana para nasıl yatırılır?

LacrimosAze

Zeptopat
Daha fazla  
Merhaba. Steam üzerinden Steam cüzdana para ekledim. Para karttan çıktı fakat cüzdanım halen 0TL olarak gözüküyor. Para cüzdana yatar mı yoksa yanlış bir şeyler mi yaptım? Bir de Steam'de topluluk özelliğini açmak için minimum ne kadar para eklemek lazım önceden? Teşekkürler.

Merhaba. Steam üzerinden Steam cüzdana para ekledim. Para karttan çıktı fakat cüzdanım halen 0TL olarak gözüküyor. Para cüzdana yatar mı yoksa yanlış bir şeyler mi yaptım? Bir de Steam'de topluluk özelliğini açmak için minimum ne kadar para eklemek lazım önceden? Teşekkürler.
Eğer yeni beta arayüzünü kullanıyorsanız Steam bakiyesi görüntüsü buga girmiş olabiliyor.
Sağ üstten kendi isminize tıklayıp "Cüzdanımı görüntüle" kısmına geldiğiniz zaman bakiyeniz 0TL olarak mı gözüküyor ?
1683730994834.png

Hesabının sınırlandırılmasını kaldırabilmek için ise 5 dolar değerinde yükleme/harcama yapman gerekli. Bu tam olarak kaç TL ediyor bilmiyorum (Doları 10 olarak mı sayıyor yoksa güncel mi alıyor emin değilim.) ancak detaylı bilgi için bu Steam makalesini inceleyebilirsin.

Yanlış bir şey yapmış olabilirsiniz kartınızda ne kadar vardı tam olarak cüzdan kodu alıcak kadarsa tekrar deneyin yetersiz bakiye derse çözmeyi deneriz

Eğer yeni beta arayüzünü kullanıyorsanız Steam bakiyesi görüntüsü buga girmiş olabiliyor.
Sağ üstten kendi isminize tıklayıp "Cüzdanımı görüntüle" kısmına geldiğiniz zaman bakiyeniz 0TL olarak mı gözüküyor ?
Eki Görüntüle 1773947
Bunuda yapabilirsiniz

Yanlış bir şey yapmış olabilirsiniz kartınızda ne kadar vardı tam olarak cüzdan kodu alacak kadarsa tekrar deneyin yetersiz bakiye derse çözmeyi deneriz.

Bunu da yapabilirsiniz.

Kartimda alacağım miktardan fazla vardı. Kartımda işlem onaylanmış olarak gözüküyor. Amma Steam cüzdanımda halen 0TL.

Sağ üstten kendi isminize tıklayıp "cüzdanımı görüntüle" kısmına geldiğiniz zaman bakiyeniz 0TL olarak mı gözüküyor?
Eki Görüntüle 1773947
Hesabının sınırlandırılmasını kaldırabilmek için ise 5 dolar değerinde yükleme/harcama yapman gerekli. Bu tam olarak kaç TL ediyor bilmiyorum (doları 10 olarak mı sayıyor yoksa güncel mi alıyor emin değilim.) Ancak detaylı bilgi için bu Steam makalesini inceleyebilirsin.

Bunu denedim yine 0TL. Bunun bir süresimi var, yani mesela 1 gün içindemi yatıryor hesaba yoksa işlem onaylandıktan sonra direkt olarakmı yatıyor hesaba?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı