Steam Cüzdandaki bakiye üstüne kart ile ödeme yapılabilir mi?

564803

Hectopat
İyi akşamlar. Ben Steam'den Tomb Raider Survivor Trilogy paketini alacağım ama bankamdaki param yetersiz kalıyor ve yükleme limitim var. 1 Lira ile kaçırıyorum fakat Steam cüzdanımda 0.92 Cent var. Kartımdaki parayla bu oyunu almaya çalışırsam Steam cüzdanımdaki parayı da üstüne ekler mi?

1724435842633.png

Son düzenleyen: Moderatör:
İyi akşamlar. Ben Steam'den Tomb Raider Survivor Trilogy paketini alacağım ama bankamdaki param yetersiz kalıyor ve yükleme limitim var. 1 Lira ile kaçırıyorum fakat Steam cüzdanımda 0.92 Cent var. Kartımdaki parayla bu oyunu almaya çalışırsam Steam cüzdanımdaki parayı da üstüne ekler mi?

Eki Görüntüle 2292110
Cüzdan ile almayı deneyin, geri kalan parayı karttan çeker.

Eki Görüntüle 2292110
evet.

Evet, ekler hatta envanterinizdeki oyun kartlarını satarak karttan daha az para çekmesini sağlayabilirsiniz.
Cüzdan ile almayı deneyin, geri kalan parayı karttan çeker.
Sadece bir kişiyi çözüm olarak işaretleyebildiğim için işaretlemedim, çifte standart yapmak istemedim. Hepinize teşekkürler.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı