Laptopa parça takarken ne yapılmalı?

• Konuyu başlatan Apo 56
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 7
  • Görüntüleme 88

Apo 56

Hectopat
Daha fazla  
Geçenlerde bilgisayarcıya gittim. SSD takacak ve macunu yenileyecekti. Bana dedi ki "batarya çıkarmak yetmez ekran kartının kablosu ve BIOS pilini de çıkaracağız." Neden öyle dedi, dediği doğru mu? Batarya çıkarmak yetmiyor mu?

Son düzenleyen: Moderatör:
Ekran kartının kablosu diye bir şey yok, fanın kablosu olabilir belki. Soğutma bloğunu çıkarırken onu da sökmek gerekebiliyor, basit bir işlem. Bios piliniyse çıkarmaya gerek yok.

Geçenlerde bilgisayarcıya gittim. SSD takacak ve macunu yenileyecekti. Bana dedi ki "batarya çıkarmak yetmez ekran kartının kablosu ve BIOS pilini de çıkaracağız." neden öyle dedi, dediği doğru mu? Batarya çıkarmak yetmiyor mu?

Ben şahsen bilgisayarcıya güvenmezdim daha alternatif bilindik yerlerden yapsanız daha mantıklı olur.

Geçenlerde bilgisayarcıya gittim. SSD takacak ve macunu yenileyecekti. Bana dedi ki "batarya çıkarmak yetmez ekran kartının kablosu ve BIOS pilini de çıkaracağız." neden öyle dedi, dediği doğru mu? Batarya çıkarmak yetmiyor mu?

Düşük olasılı statik elektrik eline eldiven tak ya da duvara dokun üzerindeki elektrik gitsin.
Pili çıkar yeter.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı