Steam Cüzdandaki para ByNoGame'den nasıl çekilir?

Paronim

Centipat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
H610M RX 6600 i3 12100F
Meslek
Öğrenci
Steam'deki paramı çekeceğim skin alırsam 7 gün takas banı olacağı için ByNoGame Vs'den skin yöntemiyle yapamam. Cüzdan kodu vs olayları nasıl işliyor ve kesinti çok yapıyor mu? ByNoGame'den kartıma parayı çekebilir miyim?

Oyun atma dediğinizin mantığı nedir para nasıl transfer oluyor? Ve nereden direkt çekemem?

7 doların var diyelim arkadaşının da istediği oyun 7 dolar, o Steam'e para atmaktansa sana parayı verecek sende gidip şu anki Steam cüzdan bakiyem ile ona oyun hediye edeceksin. Yoksa skin alıp bekleyeceksin.

Oyun atma dediğinizin mantığı nedir para nasıl transfer oluyor? Ve nereden direkt çekemem.?
Cüzdandaki para direkt çekilemiyor. Banın açılmasını bekleyip skin alıp satabilirsiniz veya cüzdan bakiyenizle birine hediye oyun gönderip ücretini alabilirsiniz.

7 doların var diyelim arkadaşının da istediği oyun 7 dolar, o Steam'e para atmaktansa sana parayı verecek sende gidip şu anki Steam cüzdan bakiyem ile ona oyun hediye edeceksin. Yoksa skin alıp bekleyeceksin.
Anladığım kadarıyla banka kartına para aktarımından bahsetmiyorsunuz. Kredi faizimin 7 günden az bir süresi kaldı bekleyemem yani başka ne yapabilirim?

Anladığım kadarıyla banka kartına para aktarımından bahsetmiyorsunuz. Kredi faizimin 7 günden az bir süresi kaldı bekleyemem yani başka ne yapabilirim?
Ya skin yada hediye oyun ,başka ihtimal arıyorsan hesabını satmayı deneyebilirsin veya ödemeyi geciktirebilirsin. Bunlar dışında başka hiçbir türlü parayı çekebileceğini zannetmiyorum.

Ya skin yada hediye oyun ,başka ihtimal arıyorsan hesabını satmayı deneyebilirsin veya ödemeyi geciktirebilirsin. Bunlar dışında başka hiçbir türlü parayı çekebileceğini zannetmiyorum.
Yardımınız için teşekkürler hocam anladım.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı