Steam Cüzdandan hediye gönderilmiyor

MarcusAurelius

Kilopat
Katılım
23 Kasım 2014
Mesajlar
224
Bir süredir Steam cüzdan bakiyemi, hediye göndererek nakite çevirme işlemi yapmaya çalışıyorum, ilk başarılı işlemden sonra bu Steam denen hırsız bakiyeme çöktü "beklenmedik hata" uyarısı vermeye başladı. Destek talebinde bulununca hesabınızı güncelledim işleminize devam edebilirsiniz yanıtı aldım ve ikinci başarılı işlem gerçekleşti ancak ondan sonra sürekli turuncu hatayı veriyor. En son yine destek talebinde bulundum bu sefer hediye gönderimini Steam cüzdanıyla yapamazsınız ancak kendi hesabınız için bir şeyler alabilirsiniz, bir daha bize böyle talepte bulunursanız dikkate almayacağız şeklinde alçakça bir üslupla cevap vermiş. Bir defa sen benim bakiyeme nasıl karışırsın. Bu sorunu çözmenin bir yolu var mı bilen varsa yazabilir mi?
 

Dosya Ekleri

  • aabb95f8-536c-449b-8ff3-3422811be9bc.jpg
    aabb95f8-536c-449b-8ff3-3422811be9bc.jpg
    75,7 KB · Görüntüleme: 23
hediye göndererek nakite çevirme işlemi yapmaya çalışıyorum

Valve ise buna izin vermiyor. Cüzdan bakiyesini ticari amaçla kullandığınız için cüzdan bakiyesi ile hediye göndermenizi kısıtlamışlar. Bu durumun Steam Kullanıcı Sözleşmesi'ne aykırı olduğunu açıkça belirtiyorlar zaten. Steam'e üye olurken de mantıken bu sözleşmeyi kabul etmiş oluyorsunuz.

Bu sorunu çözmenin bir yolu var mı bilen varsa yazabilir mi?

Steam Destek hediye kısıtlamasını kaldıramaz veya hesabınızda başka düzenlemeler yapamaz demişler. Destek ekibi dışında da yasaklanmayı kaldırabilecek bir kimse bulunmuyor.

Steam denen hırsız bakiyeme çöktü "beklenmedik hata" uyarısı vermeye başladı.

Bakiyenize çökme gibi bir durum yok. Görselde de belirtildiği üzere cüzdan bakiyesi ile kendi hesabınıza satın alma işlemi yapabilirsiniz.
 
Son düzenleme:
Bu bakiyeyi ben satın aldığım oyunda zaman harcayarak kazanmışım istersem ticari olarak bakiyeyi satarım, istersem hesabımı satarım dolayısıyla içindeki bakiyeyi de satmış olurum, istersem arkadaşıma hediye yollarım, istersem de kendi hesabıma satın alırım. Düşündürücü emojisini atan arkadaş ne düşündürdü seni bu kadar @steelumut? Steam bakiyesini nakite çevirme üzerine birkaç uygulama da var bu iş ticari olarak da kullanılıyor demek ki. Zaten internetin geleceği web3'te bu tarz geri kalmış ve arkaik şirketlere yer yok, tüm sermaye bana gelsin sadece ben kazanayım kafasındalar.
 
Son düzenleyen: Moderatör:

Geri
Yukarı