Cüzdanım Güvende ile Quest 2 almak mantıklı mı?

• Konuyu başlatan FNT
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 5
  • Görüntüleme 220

FNT

Hectopat
Cüzdanım güvende, Param Güvende ile Quest 2 satın almak mantikli midir? Sorun çıkma ihtimali var mi üründe iade vb? Daha önce hiç Param Güvende, cüzdanım güvende gibi sistemler kullanmadım. Daha önce kullanan arkadaşlar yardımcı olabilirse sevinirim. Ve ikisi arasından hangisi daha güvenlidir?

Son düzenleme:
Cüzdanım güvende, Param Güvende ile Quest 2 satın almak mantikli midir? Sorun çıkma ihtimali var mi üründe iade vb? Daha önce hiç Param Güvende, cüzdanım güvende gibi sistemler kullanmadım. Daha önce kullanan arkadaşlar yardımcı olabilirse sevinirim.
Alıcıyı koruyan bir sistem sıkıntı olmaz ekstra video kaydıyla kutuyu açarsın test edersin.

Cüzdanım güvende, Param Güvende ile Quest 2 satın almak mantikli midir? Sorun çıkma ihtimali var mi üründe iade vb? Daha önce hiç Param Güvende, cüzdanım güvende gibi sistemler kullanmadım. Daha önce kullanan arkadaşlar yardımcı olabilirse sevinirim. Ve ikisi arasından hangisi daha güvenlidir?
Ben şu ana kadar bir sorun yaşamadım, ancak kollara dikkat edin. Bende Quest 2 almıştım ve kutuyu açıp elime aldığımda kollardan birinin tamir gördüğünü fark etmiştim. Sonucunda da iade etmiştim tabii ki. Benzer durumlara karşı dikkatli olmanızda fayda var.

Alıcıyı koruyan bir sistem sıkıntı olmaz ekstra video kaydıyla kutuyu açarsın test edersin.
Param Güvende direkt alıcıyı koruyor ama cüzdan öyle değil diye biliyorum. Satıcı izin vermezse iade edemeyebiliyorsun, itiraz edersende Letgo karar veriyor diye biliyorum.
Ben şu ana kadar bir sorun yaşamadım, ancak kollara dikkat edin. Bende Quest 2 almıştım ve kutuyu açıp elime aldığımda kollardan birinin tamir gördüğünü fark etmiştim. Sonucunda da iade etmiştim tabii ki. Benzer durumlara karşı dikkatli olmanızda fayda var.
Teşekkür ederim. Beni korkutan da letgo da cd de satıcının reddedebilmesi iadeyi. Fiyat çok düşük olduğu için şüphe düştü içime. Cüzdanım güvende ile mi almıştınız questi?
Param Güvende direkt alıcıyı koruyor ama cüzdan öyle değil diye biliyorum. Satıcı izin vermezse iade edemeyebiliyorsun, itiraz edersende Letgo karar veriyor diye biliyorum.

Teşekkür ederim. Beni korkutan da Letgo'da CD de satıcının reddedebilmesi iadeyi. Fiyat çok düşük olduğu için şüphe düştü içime. Cüzdanım güvende ile mi almıştınız Quest'i?

Evet, cüzdanım güvende ile almıştım. Aldığım kişi güvenilir birisiydi. En azından bana o şekilde geliyordu. Geldiği gibi Iade'yi kabul etmişti. Ki 3 4 defa daha farklı ürünler aldım ve sorun çıktığından dolayı geri iade ettim. O konuda bir sıkıntı yaşamadım lakin şansa bağlı biraz da.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı