Cüzdanım güvende ile satış nasıl yapılır?

KremJanti

Kilopat
Merhaba. Benim bir oyuncu masaüstü bilgisayarım var, bunu kırmızı siteye yükledim. Alıcı cüzdanım güvende ile almak istedi. Sizce vermeli miyim? İçinden parça çalıp yollayabilir mi veya bir parça değiştirip? Elektronik cihazda iade kabul oluyor mu? Nasıl yapmalıyım?

Alıcıya kargoyu açacağı itibaren kayıt almasını söyle cihazın kontrollerini öyle yapsın beğenmiyorsa yollasın eğer bir sıkıntısı yoksa kargoda bir zarar gelmediyse zaten aynı ürün gelecektir iade vs. etmez ama dediğin gibi yaparsa ki yapan kişiler vardır bence adamın parça çaldığınıda kanıtlayamazsın riske girmeye değmez bence.

Merhaba. Benim bir oyuncu masaüstü bilgisayarım var, bunu kırmızı siteye yükledim. Alıcı cüzdanım güvende ile almak istedi. Sizce vermeli miyim? İçinden parça çalıp yollayabilir mi veya bir parça değiştirip? Elektronik cihazda iade kabul oluyor mu? Nasıl yapmalıyım?
Ben olsam letgoya güvenmezdim. Müşteri hizmetleri berbat. Bir durum olursa uğraş dur. O kadar pahalı bir şeyi kargolamakta sıkıntı.

Param Güvende ile ayni mantik degil mi?
Hayır. Bunda satıcının onaylaması gerekiyor. Siz iade talebi gönderiyorsunuz. Onaylamazsa ne oluyor onu bende bilmiyorum.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı