Cüzdanım güvende ile satış nasıl yapılır?

24 saat ya da 48 saat gibi bir süresi vardır onaylanmaz ise otomatik onaylıyordur.

Evet o şekilde fakat alıcı sorunlu ürün alıp satıcı onaylamazsa ne oluyor onu bilmiyorum. Yoksa o kısmını biliyorum.

Evet o şekilde fakat alıcı sorunlu ürün alıp satıcı onaylamazsa ne oluyor onu bilmiyorum. Yoksa o kısmını biliyorum.

Satıcının onayı yoktur sadece kargoya verdikten sonra onay veriyordur kargoya verildiğine dair. Onaylamazsa da belirli bir süre vardır 24 veya 48 saat alıcıya para iade edilir.

Onun dışında bir satıcı onayı yoktur.

Satıcının onayı yoktur sadece kargoya verdikten sonra onay veriyordur kargoya verildiğine dair. Onaylamazsa da belirli bir süre vardır 24 veya 48 saat alıcıya para iade edilir.

Onun dışında bir satıcı onayı yoktur.
Evet hocam. Siz ürünü iade edince satıcının yanlış hatırlamıyorsam 1 gün onay süreci oluyor. Bunun sonucunda satıcı onaylamazsa heralde otomatik onaylanıyordur. Ama bir sorun çıkarsa sonrası meçhul. Letgo'nun müşteri hizmetleri berbat.

Evet hocam. Siz ürünü iade edince satıcının yanlış hatırlamıyorsam 1 gün onay süreci oluyor. Bunun sonucunda satıcı onaylamazsa herhalde otomatik onaylanıyordur. Ama bir sorun çıkarsa sonrası meçhul. Letgo'nun müşteri hizmetleri berbat.

Doğrudur riske atmaya bile gerek yok hem sattığı laptoptan olur hem de parasında.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı