Steam Cüzdanımdaki para sıfırlandı

Usulsüz bir şey yaptın mı? Farkında olmadan çalıntı bir key alıp oradan parayı kullanmış olabilir misin?

Hayır yapmadım.

Dostum biz buradan bir şey yapamayiz ki. Destegi bekleyiniz onlarda giris cikislar gorunuyor. Sonra ne oldugunu gelip buraya yazarsaniz seviniriz.

Geçmişteki bazı konulara baktığımda sunucu bakımından olduğunu falan söylemişler. Ya da dolara geçilceğinden mi diye sordum. Şüpheli bir şey yapmadım. Belki ortak bir sorundur diye sordum ama kişisel duruyor.

Hayır yapmadım.

Geçmişteki bazı konulara baktığımda sunucu bakımından olduğunu falan söylemişler. Ya da dolara geçilceğinden mi diye sordum. Şüpheli bir şey yapmadım. Belki ortak bir sorundur diye sordum ama kişisel duruyor.
Hocam Kart ile ilgili bir seyler soylemissiniz Kartlarinizin geldigini gordunuz mu? Benim bildigim Kart satin alimlarinda Satis gecmisinde gorunmuyor. Ben de Kart satin alim yapiyorum level atlatmak icin ondan dolayi sordum.

Hocam kart ile ilgili bir seyler soylemissiniz kartlarinizin geldigini gordunuz mu? Benim bildigim kart satin alimlarinda satis gec misinde gorunmuyor. Ben de kart satin alim yapiyorum level atlatmak icin ondan dolayi sordum.

Geçmiş satın alımlarınızı Steam destek ekranında olmasi lazım sanırım görüntülüyebiliyorsunuz. Yıl gün alınan ürün ve TL olarak.

Geçmiş satın alımlarınızı Steam destek ekranında olmasi lazım sanırım görüntülüyebiliyorsunuz. Yıl gün alınan ürün ve TL olarak.
Sorunu çözdüm.

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı