Çukurova Üniversitesi Bilgisayar Mühendisliği nasıldır?

Kaç k sıralama yaptınız acaba? Dersleri, kampüs nasıl?
56k sıralama yaptım. Şuan hazırlık okuyorum dersler hakkında bilgim yok ama hazırlık hocalarını sorarsan çok iyiler kendi alanında uzmanlar var. Hazırlığı geçmek için zaten B1+ istiyor burası. Kampüs ise bence kötü daha gelişme aşamasında olan bir üniversite şuan 3 tane bina daha yapıyorlar seneye biter ama ne binaları bilmiyorum. Çukurova kadar gelişmiş değil adanalıysan ya da çevre illerden geleceksen bir kampüsü gezersin ama uzaktan geleceksen bence yazma. Ben uzağa gitmek istememek için yazdım. Başka sorun varsa sorabilirsin.
 

Teşekkür ederim.

@Tarık Emre Tıraş hiç derslere katıldınız mi?
 
Dersler güzel ya hocalar hep İngilizce konuşuyor bizide konuşmaya zorluyorlar. Her modül de sınavlada giriyoruz. Mesela ben A1'im A2'ye geçmem için 80 almam lazım burada İngilizceyi sıkı tutuyorlar.
 
Dersler güzel ya hocalar hep İngilizce konuşuyor bizide konuşmaya zorluyorlar. Her modül de sınavlada giriyoruz. Mesela ben A1'im A2'ye geçmem için 80 almam lazım burada ingilizceyi sıkı tutuyorlar.

Anladım İngilizce konusmayi biraz daha açar mısınız?
 
Tek kalınca daha çok sorumluluk sahibi olup öğreniyorsun bazı şeyleri. Aile evinde olmuyor evet. Bütçe el veriyorsa şehir dışı daha iyi yoksa aile evinde sorun yok.

KYK yurdunda sürünmek hayatı öğrenmekse ben 2 ayda öğrendim. Eve çıksanız yemek, temizlik sıkıntısı var. Başka şehirde okumak hayatı değil sürünmeyi öğretir. Kimsenin böyle bir şey oğrenmeye ihtiyacı olduğunu sanmıyorum. Şahsen aile evinde yalnız yaşarsam gerekecek her şeyi öğrendim(temizlik, yemek, tatlı, ev ekonomisi...) Bunu okuyan herkese sesleniyorum. Şehriniz iyiyse orada okuyun.
 

Arkadaş haklı KYK'da kalıp kendinizi heba etmeyin yaşayarak öğrendim. Şimdi baharyarıyılını bekliyorum çukurovaya geçeceğim değmez.
 
Dersler güzel ya hocalar hep İngilizce konuşuyor bizide konuşmaya zorluyorlar. Her modül de sınavlada giriyoruz. Mesela ben A1'im A2'ye geçmem için 80 almam lazım burada İngilizceyi sıkı tutuyorlar.

Hocam merhaba bende 8. sınıfım biliyorum şuan çok erken ama ben galiba hem oyun hem de bilgisayar parçalarına olan merakımla bilgisayar mühendisliği düşünüyorum sence çukurova mı Alparslan mı ve dersleri iyi mi veya bu puana gidilecek daha iyi önerdiğin bir üniversite var mı (Adana'dayım)
 

Çukurova daha köklü Alparslan kampüs olarak yetersiz çukurova tabii ki.
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…