56k sıralama yaptım. Şuan hazırlık okuyorum dersler hakkında bilgim yok ama hazırlık hocalarını sorarsan çok iyiler kendi alanında uzmanlar var. Hazırlığı geçmek için zaten B1+ istiyor burası. Kampüs ise bence kötü daha gelişme aşamasında olan bir üniversite şuan 3 tane bina daha yapıyorlar seneye biter ama ne binaları bilmiyorum. Çukurova kadar gelişmiş değil adanalıysan ya da çevre illerden geleceksen bir kampüsü gezersin ama uzaktan geleceksen bence yazma. Ben uzağa gitmek istememek için yazdım. Başka sorun varsa sorabilirsin.
56k sıralama yaptım. Şu an hazırlık okuyorum dersler hakkında bilgim yok ama hazırlık hocalarını sorarsan çok iyiler kendi alanında uzmanlar var. Hazırlığı geçmek için zaten B1+ istiyor burası. Kampüs ise bence kötü daha gelişme aşamasında olan bir üniversite şu an 3 tane bina daha yapıyorlar seneye biter ama ne binaları bilmiyorum. Çukurova kadar gelişmiş değil adanalıysan ya da çevre illerden geleceksen bir kampüsü gezersin ama uzaktan geleceksen bence yazma. Ben uzağa gitmek istememek için yazdım. Başka sorun varsa sorabilirsin.
Dersler güzel ya hocalar hep İngilizce konuşuyor bizide konuşmaya zorluyorlar. Her modül de sınavlada giriyoruz. Mesela ben A1'im A2'ye geçmem için 80 almam lazım burada İngilizceyi sıkı tutuyorlar.
Dersler güzel ya hocalar hep İngilizce konuşuyor bizide konuşmaya zorluyorlar. Her modül de sınavlada giriyoruz. Mesela ben A1'im A2'ye geçmem için 80 almam lazım burada ingilizceyi sıkı tutuyorlar.
Tek kalınca daha çok sorumluluk sahibi olup öğreniyorsun bazı şeyleri. Aile evinde olmuyor evet. Bütçe el veriyorsa şehir dışı daha iyi yoksa aile evinde sorun yok.
KYK yurdunda sürünmek hayatı öğrenmekse ben 2 ayda öğrendim. Eve çıksanız yemek, temizlik sıkıntısı var. Başka şehirde okumak hayatı değil sürünmeyi öğretir. Kimsenin böyle bir şey oğrenmeye ihtiyacı olduğunu sanmıyorum. Şahsen aile evinde yalnız yaşarsam gerekecek her şeyi öğrendim(temizlik, yemek, tatlı, ev ekonomisi...) Bunu okuyan herkese sesleniyorum. Şehriniz iyiyse orada okuyun.
KYK yurdunda sürünmek hayatı öğrenmekse ben 2 ayda öğrendim. Eve çıksanız yemek, temizlik sıkıntısı var. Başka şehirde okumak hayatı değil sürünmeyi öğretir. Kimsenin böyle bir şey oğrenmeye ihtiyacı olduğunu sanmıyorum. Şahsen aile evinde yalnız yaşarsam gerekecek her şeyi öğrendim(temizlik, yemek, tatlı, ev ekonomisi...) Bunu okuyan herkese sesleniyorum. Şehriniz iyiyse orada okuyun.
Dersler güzel ya hocalar hep İngilizce konuşuyor bizide konuşmaya zorluyorlar. Her modül de sınavlada giriyoruz. Mesela ben A1'im A2'ye geçmem için 80 almam lazım burada İngilizceyi sıkı tutuyorlar.
Hocam merhaba bende 8. sınıfım biliyorum şuan çok erken ama ben galiba hem oyun hem de bilgisayar parçalarına olan merakımla bilgisayar mühendisliği düşünüyorum sence çukurova mı Alparslan mı ve dersleri iyi mi veya bu puana gidilecek daha iyi önerdiğin bir üniversite var mı (Adana'dayım)
Hocam merhaba bende 8. sınıfım biliyorum şu an çok erken ama ben galiba hem oyun hem de bilgisayar parçalarına olan merakımla bilgisayar mühendisliği düşünüyorum sence çukurova mı Alparslan mı ve dersleri iyi mi veya bu puana gidilecek daha iyi önerdiğin bir üniversite var mı (Adana'dayım)